Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Jyvaskyla

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Jyvaskyla, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Jyvaskyla

Jyvaskyla ligger i det centrale Finland og er en af de største byer i regionen. Byens hovedattraktionen er de hundredevis af søer, der omgiver området, og de stier, der snor sig gennem de skovklædte bakker.

Dette gør stedet til et perfekt sted at stå på ski, når det sner, eller til at nyde solen i de varme somre, som er typiske for denne region. Du hører måske nogle fok beskrive byen som ”Finlands Athen”. Det er fordi, det er det første sted i verden, som tilbudte avanceret uddannelse i finsk.

Hvis du ikke er i humør til en dag ved søerne, stå på ski eller en afslappet vandretur mellem træerne, så er der her nogle andre tilbud, som en tur til Jyvaskyla har klar for dig at nyde.

Der er et væld af fremragende museer i Jyvaskyla

En af hovedårsagerne til, at Jyvaskyla betragtes som et højkultursamfund er på grund af arbejdet af den lokal arkitekt Alvar Aalto. Hans museum har mange af hans vigtigste værker og sætter en værdi i design, som ændrede hvordan finsk arkitektur blev opfattet. Hans museum fungerer også som det primære provinsielle museum for regionen.

The Aviation Museum er lokaliserer nær lufthavnen og tilbyder besøgende et tæt indblik i nogle af de fantastiske fly, der har været gennem historien. Det meste af udstyret, som er udstillet, har været brugt af det finske flyvevåben, men der er også en stor samling af skalafly, som kan ses. En operationel Focke-Wulf Fw 44 er bare én af museets højdepunkter. Kun 25.000 mennesker besøger dette museum hvert år, så du har masser af plads at boltre dig på!

Der er mange kunstmuseer, som også er værd at besøge i byen. Begyndelsen er det primære kunstmuseum i bymidten, men en af de mest oversete kunstmuseer er i Center for Creative Photography. Det er nært den hovedjernbanestationen og tilbyder et vidunderligt indblik i, hvad moderne fotografi kan gøre.

En aften hos Figaro er speciel

Med flødesovser og generøse portioner kan en af Finlands bedste restauranter ses i Jyvaskyla. Figaro er perfekt for enhver husholdning, og de tilbyder endda børnevenlige portioner, hvis du er på besøg med familien. Hovedparten af menuen er dedikeret til de forskellige bøffer, der tilbydes, med rensdyr og selv bjørn er nogle gange tilgængelig. Bare rolig – der er også en stor menu for vegetarer.

Efter dette vil du måske gerne cruise langs vandvejene i Jyvaskyla. Der er mange rejsearrangører, som vil sætte dig i vandet, men forsøg at få en tur med SS Suomi. Det er en af de ældste dampere som stadig er i drift i verden, og der er frokost- og aftensmadscruises nogle gange også.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Jyvaskyla
snow
-1 ° C
-0.6 °
-2.2 °
97 %
5.7kmh
100 %
lør
-1 °
søn
-4 °
man
-5 °
tirs
-2 °
ons
-2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
JYVASKYLA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Jyvaskyla #iJyvaskyla #VisitJyvaskyla #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her