Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kajaani

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kajaani, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kajaani

Kajaani er et by i det indre Finland, men lad ikke den beskrivelse narre dig. Byen består af et totalt areal på over 2.000 kvadratkilometer og næsten 25% af det areal er vand. Det er en af flere samfund, som blev grundlagt i 1651 af Per Brahe, der var den svenske hersker af Finland på det tidspunkt. Regionen her var kommercielt rentabel på grund af tjæreproduktionen, og Kajaani-tjære har rejst verden over.

Har du planer om at besøge Kajaani? Hvis du planlægger at besøge dette samfund i den nærmeste fremtid, så er her nogle måder, hvorpå du kan maksimere din nydelse af din forestående tur!

Ruinerne af Kaajani Slot skruer tiden tilbage

Lokaliseret ved en ø nær en flod er ruinerne af Kaajani Slot hjertet af byen. Slottet blev bygget i det 17. århundrede og har tjent som et militært støttepunkt og administrativt centrum. Det tjente også som det lokale fængsel i noget tid. Det oprindelige slot var kun en stenvæg og to tårne, men den sekundær konstruktion af Peter Brahe hjalp til at fuldt ud befæstet. Under den store nordiske krig sprængte de russiske styrker slottet og i stedet for at genbygge det, blev en bro bygget ovenpå, så man kunne krydse floden.

Dette slot er kendt for forskellige grunde. Det menes at være det mindste slot, som blev lavet ud af sten i hele Europa. Det er også det nordiske af alle de europæiske slotte. Grunden er ikke udviklet ret godt på nuværende tidspunkt, men der er planer for at fjerne broen og restaurere området for at skabe et i sandhed historisk monument i Kajaani.

Se et show i et fantastisk miljø

Når du besøger Kajaani, prøve at find tidsplanen for spil, som foregår i Town Theater. Denne teatervirksomhed blev grundlagt i 1969 og er almindeligt anset for at være et af de mest respektable teatre i hele Finland. Det har vundet landets årets teater-pris tidligere og tilbyder håbefulde skuespillere og instruktører en chance for at vise deres talenter. Virksomheder turnerer også i de nærmeste samfund hvert år, så du kan se mere end en region samt et godt show.

Kajaani holder også en to ugers land festival i løbet af året, som hjælper med at forene samfundet, mens det også giver unik indsigt i den lokale kultur for besøgende. Den første uge fokuserer på poesi og holdes normalt i den første uge af juli. Alt fra politik til lokale begivenheder kan ses, og arbejdet fra håndværkerne er grundigt og dybtfølt. En årlig jazzfestival i foråret bringer også de lokale musikere sammen for at vise deres evner og tilbyder afslappende sjov gennem byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kajaani
overcast clouds
-1 ° C
-1 °
-1 °
93 %
4.6kmh
100 %
tirs
2 °
ons
1 °
tors
2 °
fre
0 °
lør
-8 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KAJAANI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kajaani #iKajaani #VisitKajaani #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her