Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Karlskrona

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Karlskrona, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Karlskrona

Grundlagt i 1680 kaldes Karlskrona ofte “Sveriges eneste barokby” Det er hjemstedet for den eneste militære flådebase i landet og fungerer som hovedkvarter for den lokale kystvagt.

Selve byen omfatter mere end 30 øer langs Blekinge skærgården. Hele byen er blevet udpeget som et historisk sted og er rig på Svensk flådehistorie. Attraktioner inkluderer marinemuseer, ubåde og en række skibe fra forskellige epoker.

Mens flådeshistorien dominerer Karlskrona har byen meget mere at byde på i atmosfære. De ældre dele af byen har en tung barok stil, hvad enten det gælder arkitektur, gader eller parkområder. Siden grundlæggelsen har byen holdt sin gadestruktur intakt. Omkring flådehavnen er dele af byen erklæret UNESCO verdensarvsted.

Fra kirker og religiøse bygninger til de gamle militære installationer er det let at se hvorfor der har været en så omfattende indsats for at bevare den barokke indflydelse i byen. Du føler dig som en tidsrejsende når du betragter de forskellige bygninger, skulpturer og søjler.

Om sommeren er der en festival i byen kaldet “Sejlen” eller Skärgårdsfest. Festivalen er ret ligetil. Find noget godt at spise, tag en yndlingsdrink, og se så når sejlbådene gør sig klar ved molen for at sejle parade. Hvert besøgende skib får dets nationalsang spillet.

Hvis du vil se de bedste seværdigheder skal du besøge Aurora bastionen, Kungsholmen fort og den cirkulære havn. Glem ikke havet. At gå langs skærgården på en solskinsdag er en af ​​de mest afslappende oplevelser i verden. Livet er afslappet her i Karlskrona, tid har en anden definition, det gør det til den perfekte feriedestination.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Karlskrona
scattered clouds
23.3 ° C
23.3 °
23.3 °
83 %
4.2kmh
35 %
tirs
24 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
25 °
lør
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KARLSKRONA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Karlskrona #iKarlskrona #VisitKarlskrona #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her