Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Karlstad

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Karlstad, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Karlstad

Selvom IKEA siger at deres Karlstad møbler er af tidsløs kvalitet, så er det et must at besøge byen, som befinder sig i syd Sverige, for fuldstændigt at kunne nyde dem.

Byen har rødder helt tilbage i vikingealderen og i regionen fandtes der engang et middelalderligt råd ved navn Tingvalla. Byen befinder sig ved Vanern, den største sø i hele den europæiske union, og blev i 1584 tildelt et charter. Nogle af de største fangster af sølaks er sket ved Vanern søen hvoraf nogle vejede mere end 44 pund!

Hvis du er ude efter en fiskeriferie, så kan du være uheldig i Karlstad, da fiskeritilladelse er begrænset i et forsøg på at beskytte de lokale fiskere, men det betyder ikke at du umuligt kan få dig en god tur. Byen har meget andet at byde på – læs videre for at finde ud af hvad der er for dig!

Tag en tur over Østbroen

Hvis du ikke stod i Sverige og så på Østbroen, så ville du uden tvivl tro at du stod og kiggede på en antik romersk bro fra det første århundrede f.Kr. Broen er bygget i den traditionelle buegangsstil som tit kan ses på gamle konstruktioner, men forskellen er at denne er bygget i sten fremfor det mere traditionelle murværk som ses i romersk arkitektur.

Når du går langs byens flod og nyder de store grønne områder, så sørg for at besøge den gamle bydel, hvor der stadig står bygninger fra det 19. århundrede. Sidst i århundredet brændte meget af byen ned og nu står der kun en lille del tilbage, lige ved siden af floden. Det er stort set altid en god dag til at nyde en gåtur her, da Karlstad er en af Sveriges mest solrige byer. Planlæg en god gåtur og nyd byen!

Det er altid en god dag til  at besøge det gamle fængsel!

Karlstad er noget af en kompakt by og trafikken bevæger sig derfor som regel langsomt. Af denne grund er den bedste løsning ofte at gå rundt. Hvis du ønsker et lettere uhyggeligt twist til din ferie, så er et besøg til det gamle fængsel, hvilket findes i form af et museum i Clarion Hotellets kælder, dit bedste bud. De originale celler er intakte og der er mulighed for at læse nogle af fangernes breve.

Ingen tur til Karlstad er fuldendt uden at man har taget sig tid til at nyde det lokale køkken. Det bedste sted at gøre dette er Kallaren Munken, hvor man sidder i en hvælvet kælder fra det 17. århundrede og dermed indtager et måltid i byens ældste bygning. Her kan du nyde den helt uimodståelige kantarelsaucen som indgydes med tyttebær. Bestil den ristede hjort – den kan man aldrig tage fejl med.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Karlstad
broken clouds
-1.7 ° C
-1.7 °
-1.7 °
64 %
2.1kmh
75 %
tirs
2 °
ons
5 °
tors
1 °
fre
-0 °
lør
-1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KARLSTAD
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Karlstad #iKarlstad #VisitKarlstad #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her