Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kassel

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kassel, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kassel

Hvis du elsker den klassiske kombination af slotte og parker, så vil du elske en ferie i Kassel.

Et af byens slotte er på Verdensarvslisten og der er interessante museer at besøge som komplimenterer det smukke udendørs. Takket være den nænsomme genopbygning efter 2. Verdenskrig lægger man næsten ikke mærke til at mange af byens bygninger er fra 1950erne. I Kassel sker der mest i midtbyen, så pak nogle behagelige sko og gør klar til at bruge en dag på at udforske denne dejlige by!

Det er altid fantastisk at besøge Bergpark Wilhelmshöhe

Denne park befinder sig omkring 7 kilometer fra midtbyen, i midten af nationalparken. Navnet er taget fra paladset som befinder sig i parken. Der findes mange stier som går igennem skoven og giver dig mulighed for at finde et stille sted, selv på den travleste dag. Hvis du har lyst kan du tage på en lang skovtur, udforske grotterne, nyde springvandene og slottene, eller bare nyde at du har mulighed for at slappe af og glemme alt om din travle hverdag.

Derudover vil du under dit besøg sikkert blive imponeret over det 70 meter høje Hercules monument som blev bygget tidligt i det 18. århundrede. Det blev opført for at demonstrere Kassels magt i regionen på tidspunktet og fra pyramidens top er der en fantastisk udsigt i alle retninger. Hvis du ikke kan nå op til toppen, så er udsigterne fra terrasserne også yderst imponerende. Sørg for at overvære parkens Wasserspiele en onsdag, søndag, eller offentlig fridag når vandet flyder ned fra toppen i nærheden af Hercules monumentet.

Europas første offentlige museum blev opført i 1779 og befinder sig i Kassel. I det 19. århundrede havde Museum Fridericianum en af verdens største ur samlinger men i dag tilbyder det en masse kunstudstillinger som byens indbyggere selv står for.

En familiedrevet restaurant etableret i 1888?

Når man er i Kassel bør man besøge Lohmann. Denne restaurant, som egentlig minder mere om en kro, har leveret fantastiske aftenoplevelser siden det 19. århundrede. Når vejret er godt kan man sidde i haven, i skyggen af ahorn- og birketræerne og nyde duften af den udendørs grill.

Derudover bør du overveje at nyde et måltid på Sante, eller måske på dens søsterrestaurant, Gourmet. Begge restauranter befinder sig i Zum Steinernen Schweinchen hotellet og tilbyder en lang række eklatante retter som både er raffinerede og unikke.

Hvis du har planer om at besøge Kassel i den nærmeste fremtid, så vil du uden tvivl få dig en fantastisk rejse! Indarbejd vores forslag i din rejseplan for at sikre at du får det bedste ud af den klassiske skønhed som byen tilbyder alle besøgende.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Kassel Turistinformation

Obere Königsstrasse 15
34117 Kassel

T: +49 0561 707707
F: +49 0561 7077 169

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kassel
overcast clouds
1.6 ° C
3.6 °
0.8 °
80 %
5.1kmh
100 %
tors
6 °
fre
4 °
lør
9 °
søn
5 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kassel
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kassel #iKassel #VisitKassel #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her