Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Katowice

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Katowice, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Katowice

Katowice er en by i det sydlige Polen, der fokuserer på at fremme videnskab, teknologi og kultur. Forretningsmesser og udstillinger er hverdagskost i denne by, da det er et af ​​de økonomisk mest magtfulde bycentre i den Europæiske Union.

Byen, som ligger nær den tyske grænse i Øvre Schlesien, har været en regional hovedstad i både Polen og Tyskland i forskellige historiske epoker. Katowice, som var besat af nazi Tyskland under hele anden verdenskrig og var kendt som Stalin City, da den var besat af Sovjetunionen, har i dag etableret sin egen identitet.

Katowice er en by, der har altid har været stolt af sin uafhængighed, og du vil se dette under hele dit ophold her. Med masser af attraktioner at se, nyder mange besøgende blot en kort køretur på landet for at opleve Polen rent personligt. Hvis du er på udkig efter en ferie, der er enkel, men elegant, har Katowice, hvad du er ude efter.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Katowice Turistinformation

Regionalne Centrum Informacji Turystycznej
ul. Rynek 13
40-003 Katowice

T: +48 32 259 38 08

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Katowice – Lodz – Bydgoszcz

Togtur med udsigt fra TLK,,Stoczniowiec" Katowice til Bydgoszcz Gł over Łódź Kaliska

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Swinoujscie – Szczecin – Katowice

Togtur med udsigt fra TLK 83152,,Zefir" Świnoujście til Katowice over Szczecin

Warszawa – Katowice – Bohumin

Førerkabine tur fra Warszawa til Bohumin (CZ) over Katowice Rute 2 Warszawa Centralna - Warszawa Zachodnia 1 Warszawa Zachodnia - Grodzisk Mazowiecki oraz Zawiercie - Katowice 4 CMK...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Katowice
scattered clouds
17.8 ° C
19 °
16.2 °
95 %
1.8kmh
30 %
tirs
30 °
ons
30 °
tors
31 °
fre
31 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KATOWICE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #katowice #ikatowice #visitkatowice #Polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her