Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kaunas

Litauen

#Litauen Visit Lithuania Litauen er den sydligste af de baltiske stater og normalt parrer besøgende Litauen sammen med Letland og Estland. Du kan dog nemt tilbringe...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kaunas, Litauen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kaunas

Kaunas, som er den næststørste by i Litauen, har historisk set været en af ​​de største påvirkninger på landets kultur igennem mange århundreder. Nogle vil måske kender byen som “Kovno” fra før den tid, hvor Litauen genvandt sin uafhængighed.

Der går rygter om, at byen oprindeligt blev grundlagt af Rom omkring 200 f.Kr., men den første skriftlige henvisning til byen er fra midten af det 14. århundrede. Selv med dette har Kaunas haft omkring 700 år til at udvikle sin kultur og den akademiske verden, og dette ses i samme øjeblik, du sætter fod i byen. Hvorfor bør folk besøge Kaunas? Fordi den har noget for alle!

Elsker du monumenter? Besøg det Niende Fort

Litauen var besat af sovjetiske styrker på grund af anden verdenskrig, og dette er grunden til, at der ligger adskillige forter, bunkere og andre monumenter rundt omkring i landet. Et af de mere unikke forter, man kan besøge i Kaunas, kaldes det Niende Fort. Med ekspansive paradeområder, kontorer og barakker, der er autentisk restaureret for historisk perspektiv, får du et ægte glimt af, hvordan krigen var. Der er også mange monumenter og udsigter, der vil friste enhver fotograf. Hvis du elsker historie i enhver forstand, vil du elske det Niende Fort.

Den Gamle By skal ses af alle

Et besøg på Old Town Kaunas, der er beskyttet af UNESCO, er som at tage et skridt tilbage til middelalderen. Arkitektur kendere vil elske de historiske katedraler og bygninger, der er fuldt restaureret og endda bruges kommercielt den dag i dag. Old Town Square er en fotografs drøm, og hvis det er lidt køligt udenfor, så gå videre og hent en kartoffel zeppeliner og noget rødbedesuppe fra en restaurant på Laisves Avenue. Med festivaler hele året, og det travle lokale liv, der altid omgiver dig, vil du få den autentiske oplevelse, du sukker efter, hver gang.

Hent, hvad du har brug for, på Akropolis

Normalt ville man ikke tænke på et indkøbscenter som et sted at tage hen, mens man udforsker en by med ældgamle rødder, men mange mennesker vælger at tilbringe mindst et par timer på Akropolis. Måske er det fordi du kan få styret din lyst til souvenirs til rimelige priser, eller måske er det fordi du kan få et indblik i det moderne Europa i dette kompleks i flere etager, men uanset årsagen er det et godt sted at købe ind, spise og tilbringe et par timer. Dette er især tilfældet, hvis du besøger Kaunas om sommeren, hvor temperaturerne undertiden kan blive ret varme.

Uanset om du besøger Kaunas for at gå på indkøb, for historien, eller for fantastisk mad og selskab, kan du få, hvad hjertet begærer, når du sætter fod i denne vidunderlige by. Folk, der besøger Kaunas komme tilbage dusinvis af gange, fordi de får mulighed for at slappe af, gå på opdagelse og genoplade. Hvorfor skal folk besøge Kaunas for første gang? Fordi de garanteret vil blive forelskede i byen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

LG Lietuvos geležinkeliai

De litauiske statsbaner LG (Lietuvos geležinkeliai) Mindaugo str. 12 Vilnius LT-03603 Litauen Website Tog i Litauen De litauiske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er det...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kaunas
clear sky
22.1 ° C
22.1 °
22.1 °
73 %
2.6kmh
0 %
tirs
25 °
ons
27 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KAUNAS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#lithuania #visitlithuania #kaunas #ikaunas #visitkaunas #Litauen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her