Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kemi

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kemi, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kemi

Kemi er en mindre by i det nordlige Finland, der faktisk slet ikke er med på listen over turistmål i Europa.

Om noget, kommer folk til dette sted om vinteren, fordi det er hjem til verdens største sneslot, der som regel bygges i bygges i byens indre havn hvert år. Det er også hjem til Europas eneste krom mine. Kopier af nogle af verdens flotteste kronjuveler er også udstillet her, og denne by har nogle få andre muligheder at udforske under et besøg.

Mange finder vej til Kemi kirke

Denne kirke, som er bygget i 1902 og renoveret for omkring ti år siden, er bygget i den klassiske nygotiske stil, der var populær omkring forrige århundredeskifte. Du skal ikke forvente, at det er en af de kæmpemæssige europæiske katedraler med middelalderlige mosaikvinduer over det hele, men det er en smuk kirke, der er specielt malerisk at tage billede af, når der er lidt sne på jorden. Den bruges stadig til afholdelse af gudstjenester, så tag dette med i planlægningen, hvis du skal ud på et besøg.

Mens vi er ved det om at besøge Kemi, når der er sne og vinter, er dette det perfekte tidspunkt til at tage en sejltur. Takket være Sampo, som var den første isbryder i Europe med en propel både for og agter, kan man sejle en vintertur på de Botniske Bugt. Hvis du vil gøre det endnu sjovere, kan du tilbringe turen med at flyde i det kolde vand med redningsvest på! Når skibet ligger for red, kan man også komme ind og få en guidet tur af skibet, og du kan endda få lov til at gå gennem maskinrummet.

En fantastisk restaurant i en by med få muligheder?

I mange små byer må man stort set tage til takke med, hvad man kan få, når det gælder mad. Men i Kemi har du chancen for at nyde en fantastisk vietnamesisk restaurant, der hedder Orkidean Kukka. De har et godt tag-selv-bord, hvis du er rigtig sulten efter en dag, hvor du har været ude og se dig om i byen, mens mulighederne for aftensmaden omfatter oksekød, kylling og lokal fangst fra havet. Prisen er overkommelig, det er godt, og det er endda åbent hele året, så planlæg at komme forbi.

Hvis du søger efter det mere lokale køkken, mens du opholder dig i Kemi, anbefaler vi at besøge Paussi for at få så meget som muligt for pengene. Du vil finde masser af varme supper, fantastiske retter og rimelige priser på deres menu. Du vil ikke finde nogen dårlige valgmuligheder på menuen!

Hvis du hellere vil snuppe en kop kaffe fra et sted, der har mere cafe atmosfære, anbefaler vi at tage morgenkaffen på Nakoala Kahvio. Det ligger på 13. etage af rådhuset, og du kan ikke sidde udenfor, så sørg for at sidde ved et vindue med god udsigt.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Keminmaa
clear sky
9.9 ° C
9.9 °
9.9 °
43 %
5.7kmh
0 %
fre
13 °
lør
12 °
søn
15 °
man
14 °
tirs
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KEMI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kemi #iKemi #VisitKemi #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her