Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kharkiv

Ukraine

#Ukraine Togrejser til Ukraine Find information og inspiration om togrejser til Ukraine på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ukraine. Visit Ukraine   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kharkiv, Ukraine

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kharkiv

Kharkiv ligger i Ukraine og bevidner mange års russisk indflydelse. Byen blev grundlagt i 1654 med formålet at være Ukraines kultursæde for det russiske imperium; inden statussen blev videregivet til Kiev var Kharkiv regionens hovedstad.

Der er masser at udforske i Kharkiv, inklusiv et halvt dusin museer, flere end 80 biblioteker, og et væld af andre interessante steder.

Hvad har Ploshcha Svobody at byde på?

Ploshcha Svobody er den største åbne plads i Kharkiv. Hvis du spørger byens beboere hvad de synes om pladsen, så vil de sikkert sige, at det er verdens andenstørste brostenssamling, lige efter Tiananmen Pladsen. Pladsen fylder 750 meter og komplimenterer de mange regeringsbygninger som engang lagde hus til landets hovedstad på den smukkeste måde.

Hvis du gerne vil mødes et mindre formelt sted kan du besøge Konstytutsiyi, hvor folk mødes hele dagen lang. Hvem nyder ikke at mødes med vennerne under et kæmpetermometer? Sørg for at afsætte tid til at besøge området som ligger vest for pladsen; her kan du nyde Pokrovsky Klosterets fredfyldte atmosfære samt besøge nogle af områdets mange kirker.

Derudover bør du også besøge Shevchenko Park i midtbyen, hvor du kan spendere en solrig dag på den mest perfekte måde. Der er et tog som kører igennem parken; det er meningen, at det skal fungere som en underholdende aktivitet for børnene, men det er også fedt for de voksne. I Shevchenko Park kan du gå en tur, ligge og kigge på himlen, og se på de mange statuer, monumenter, og haver.

Hvad har Kharkiv ellers at byde på?

Nogle gange er man så utroligt stresset inden man tager på ferie, at det eneste man kan gøre er at drikke en masse øl. Det kan du sagtens i Kharkiv; du kan for eksempel besøge Stargorod, hvor du kan få lige så meget øl som du vil have, takket være mikrobryggeriet. Drik en lager og bestil et bjerg af kød på den tjekkisk-inspirerede pub.

Hvis du har planer om at besøge Barabashova Markedet mens du er på besøg, så bør du også besøge Huong Viet, hvilket ligger i nærheden af hvor markedets fem primære gader mødes. Den er markeret med et stort, rødt skilt, så du kan næsten ikke gå forbi den. Her kan du se frem til nogle lækre forårsruller og hjemmelavede nudler.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

UZ Ukrzaliznytsia

De ukrainske statsbaner UZ (Ukrzaliznytsia) Ukraine Website Tog i Ukraine De ukrainske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kharkiv
clear sky
10.1 ° C
10.1 °
10.1 °
65 %
1.8kmh
2 %
man
18 °
tirs
22 °
ons
22 °
tors
23 °
fre
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KHARKIV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kharkiv #iKharkiv #VisitKharkiv #Ukraine #VisitUkraine

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her