Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kiel

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kiel, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kiel

Det er havet og vandet der dominerer Kiel, for den 17 km. lange fjord skærer sig ind fra Østersøen. Det er det største naturområde med lange sandstrande. Bybilledet er præget af havneanlæg, kraner, vandreture ved havet er oplagt. Her ligger store passagerfærger der sejler til og fra Norge, Sverige og de baltiske lande.

Her har marinen hjemsted, med især den malerisk smukke Gorch Fock, det tyske svar på det danske skoleskib. Her er vandsport i verdensklasse under den årlige Kieler Woche, der byder på klassiske sejlbåde, regatta, bådudstilling og masser af underholdning med over 1500 arrangementer.

I Kiel holder delstatsregeringen og Schleswig-Holsteins vigtigste center for uddannelse og forvaltning.  Næsten 75 % av alle Kiels indbyggere, arbejder inden for disse områder. Kiel er også en vigtig bankby og et af de vigtigste økonomiske institutter holder til her, sammen med Universitetet. Kiel er også en vigtig by for avanceret teknologi, igen med universitet som drivkraften i byen med de 245.000 indbyggere.

Kiels alsidige kulturtilbud er bredt og dækker ikke mindst teater og et velrenommeret operahus med mange internationale gæstespil og et berømt kompagni. Her er biografer og koncerter. Her findes musicals og kor, kunstgallerier, museer, botaniske haver, kulturforeninger og så er der nogle af de store forestillinger ved Schleswig-Holsteins verdensberømte musikfestival.

Ostseehalle i Kiel er et berømt for de mange store arrangementer. Her er alt fra Verdensmesterskaber i håndbold, over internationalt spændende koncerter. Her kommer gæster fra nær og fjern. Handelslivet er stort og aktivt og så der er tilbud om at gå på Casino eller se på varietéer.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Kiel

Andreas-Gayk-Str 31 B
24103 Kiel

T: +49 (0) 431 67 91 00
F: +49 (0) 431 67 91 099

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kiel
broken clouds
19.3 ° C
20.5 °
18.8 °
88 %
2.6kmh
79 %
tirs
26 °
ons
28 °
tors
24 °
fre
24 °
lør
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kiel
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kiel #iKiel #VisitKiel #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her