Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kiev

Ukraine

#Ukraine Togrejser til Ukraine Find information og inspiration om togrejser til Ukraine på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ukraine. Visit Ukraine   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kiev, Ukraine

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kiev

Ukraines største by og landets hovedstad ligger ved Dnieper Floden og har mere end 2 millioner indbyggere, hvilket gør den til en af de ti største byer i Europa.

Alle landets grænser blev åbnede i 2005, da den visa-frie ordning med EU og Schweiz trådte i kraft. Antallet af besøgende er siden begyndt at stige.

Kiev blander det gamle og det moderne på en unik måde

Der er både sket meget godt og skidt for Kiev igennem historiens gang, hvilket afspejles i byens mange museer og monumenter, hvoraf det mest følelsesladede er Holodomor Memorial Museum. Museet er dedikeret til de mange ofre af den Store Hungersnød som blev skabt af Stalin fra 1932 til 1933. Det er en af de mest offentlige tragedier som nogensinde har fundet sted indenfor byens grænser og det store monument står som en påmindelse om, hvad Rusland kan gøre når der ikke holdes styr på landet.

For at lære endnu mere om Kievs historie kan du besøge Pecherska Lavra. Her vil du blive sendt tilbage i tiden til det 11. århundrede, da Antony først byggede klosterkomplekset som har fået en plads på Verdensarvslisten. På selvsamme religiøse grund findes der derudover også museer dedikerede til historiske skatte, bøger og andre printobjekter, og mikro miniaturer.

Andrew’s Descent er en stejl udfordring

Det mest logiske sted at starte hvis du gerne vil en tur ned af Andrew’s Descent er naturligvis St. Andrew’s Kirke, som er et besøg værd i sig selv. Det siges at Apostlen Andrew på præcis dette punkt sagde, at der her ville opstå en fantastisk kristen by. Den smukke barokkirke står som testamente til Kievs lokale håndværk. På vej ned af den stejle, gamle gade som fører mod den lavtliggende bydel ligger der markeder, gallerier, små museer, og andre skjulte perler du nødigt bør gå glip af.

Hvis du gerne vil mindes fortiden yderligere kan du besøge National Museum of Chernobyl, som mindes den værste ingeniørkrise i det 20. århundrede. Der er flere end 7.000 forskellige ting på  udstilling, i form af hemmelige dokumenter, fotografer, og indbyggernes personlige ejendele. Det er en følelsesladet påmindelse om, at der til hver en tid kan gå noget galt.

Der er altid noget unikt at se og lave i Kiev, så du kan stort set besøge byen når som helst. Godt nok driller Rusland lidt i øjeblikket, men det bør ikke stå i vejen for at udforske den helt utroligt gæstfrihed byen har at byde på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

UZ Ukrzaliznytsia

De ukrainske statsbaner UZ (Ukrzaliznytsia) Ukraine Website Tog i Ukraine De ukrainske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kyiv
clear sky
21.5 ° C
21.5 °
21.5 °
29 %
3.2kmh
5 %
man
20 °
tirs
22 °
ons
21 °
tors
24 °
fre
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KIEV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kiev #iKiev #VisitKiev #Ukraine #VisitUkraine

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her