Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kiruna

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kiruna, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kiruna

Kiruna er sveriges nordligste by med cirka 17.000 indbyggere. Byen ligger i Norrbottens län. I øjeblikket er man ved at flytte hele byen for at gøre plads til at udvide minedriften.

Kiruna blev grundlagt i 1900 som mineby på grund af de lokale jernmalm forekomster. Det er den nordligste større by i Sverige og for turister er det et populært sted at besøge på grund af dets Icehotel. Icehotel bliver skåret ud af sne og is hvert år og ligger kun en kort køretur fra byen og er kendt som verdens første ishotel. Det åbnede første gang i 1990 og bygges hvert år fra december til april. Alt på hotellet er lavet af is, inklusive senge, stole og møbler, og der er en bar, der serverer drinks i isglas på stedet.

Befolkningen i Kiruna kaldes kærligt for “intet problem” mennesker, og lad os se det i øjnene – når dit hjem til enhver tid er i fare for at kollapse ned i den lokale mine, bliver livet meget enklere!

Husk at besøge stadshuset, denne bygning der bliver kaldt byens smukkeste bygning er blevet brugt siden 1964. Du kan se en unik udstilling af samisk kunsthåndværk. Stadshuset er også byens administration. Bygningen er en åben konceptbygning med et tårn som du kan komme op i for at få en fantastisk udsigt over det omgivende samfund.

For at få et yderligere glimt af den samiske livsstil, besøg Gardi for at se hvad rensdyrbrug handler om. Du får en guide der tager dig rundt i gården hvor du kan være tæt på og personlig med disse majestætiske væsener.

Et besøg i Kiruna er ikke ordentligt uden et besøg i Esrange. Det er en rumbase, hvor nogle af dagens bedste forskere undersøger det ydre kendte rum og ser på hvordan klimaforandringer påvirker planeten. Nordlys studeres også rutinemæssigt her.

Hvis du efter al denne udforskning er lidt sulten skal du besøge Camp Ripan. Det er en campingplads men den har også en af ​​de bedste frokostbuffeter som du får chancen for at nyde. Du er næsten nødt til at prøve den ekstra menu med sæsonbestemte produkter og smagsvarianter, f.eks rensdyr og elg.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kiruna
broken clouds
17.5 ° C
17.5 °
17.5 °
82 %
6.2kmh
75 %
tirs
22 °
ons
19 °
tors
13 °
fre
11 °
lør
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KIRUNA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kiruna #iKiruna #VisitKiruna #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her