Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Klagenfurt

Østrig

#Østrig Togrejser til Østrig Find information og inspiration om togrejser til Østrig på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Østrig. Visit Austria Grundene til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Klagenfurt, Østrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Klagenfurt

Selvom Klagenfurt kun er hjem for færre end 90.000 mennesker er byen stadig en af de største i Østrig. Byen befinder sig langs landets sydlige grænse, ved Worthersee Søen og Glan Floden.

Besøgende kan med fordel nyde de mange unikke muligheder for at komme ud og udforske naturen, uanset om der er tale om en sejltur på søen eller en gåtur ved solnedgang. Klagenfurt er omringet af bakker og byder på nogle uforglemmelige skjulte perler.

Alle elsker et godt keyboard

Klagenfurt har en interessant personlig, hvilket betyder, at der er masser af interessante ting og steder at opleve. Et af de bedste steder er Eboard Museum, hvor der er flere end 1.000 keyboardinstrumenter på udstilling. Samlingen er noget for sig selv og indeholder endda nogle sjældne keyboards, såsom 1934 Model A Hammond. Der inviteres til at spille på mange af de udstillede keyboards. Det koster lidt at få adgang til museet, så vi anbefaler at du afsætter tid til et besøg fredag aften, hvor der også spilles live musik.

Hvis du gerne vil udforske naturen uden at forlade byen kan du besøge plantehaverne. Det er en lettere religiøs oplevelse, da haverne, udover de alpine planter, søer, og vandfald, er udstyrede med kors og mosaikker. Der findes intet dårligt tidspunkt at svømme i Worthersee på, da søen varmes af termiske kilder, så vær forberedt på en dukkert! Hvis du gerne vil ud at træne lidt kan du cykle langs den 50 kilometer lange cykelsti som løber hele vejen rundt om søen.

Du kan umuligt gå galt med det lokale køkken

Hvis du er klar på at opleve det østrigske køkken bør du besøge Maria Loretto, som ligger ved forageren. Du kan nå ud til restauranten på gåben hvis du starter ved Strandbadet. Der er adskillige lækre fisk- og skaldyrretter på menuen, men vi anbefaler ørred hvis denne er friskfanget. Derudover er der også et fantastisk udvalg af traditionelle retter, så hiv en stol frem, bestil en drink, og nyd den dejlige, afslappede atmosfære.

Hvis du gerne vil imponeres, så bør du reservere et bord på Dolce Vita. Klagenfurt området er dybt påvirket af italiensk kultur, hvilket du vil kunne smage i hver eneste bid. Menuen er sæsonafhængig samt tilhænger af lokalproducerede produkter, så hvis du er fortaler for jord-til-bord konceptet, er Dolce Vita din drømmerestaurant. Det giver et hul i pungen, men det er det hele værd!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Klagenfurt Turistinformation

Neuer Platz 1
9010 Klagenfurt

T: +43 463 537 2223
F: +43 463 537 6218

www: website link

Kärnten Tourismus

Kärnten Werbung GmbH
Völkermarkter Ring 21 – 23
9020 Klagenfurt
Österreich

T: +43 463 3000
F: +43 463 3000 50

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

ÖBB Österreichische Bundesbahnen

De østrigske statsbaner ÖBB (Österreichische Bundesbahnen) Postfach 75 A-1020 Wien Österreich Website Tog i Østrig De østrigske jernbaner har et veludbygget og rigtigt godt jernbanenet der betjener alle de vigtigste byer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Klagenfurt
few clouds
20.8 ° C
22.1 °
18.5 °
64 %
1kmh
20 %
tirs
27 °
ons
30 °
tors
31 °
fre
25 °
lør
27 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KLAGENFURT
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#austria #klagenfurt #iklagenfurt #visitklagenfurt #Østrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her