Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Koblenz

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Koblenz, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Koblenz

Der er ikke mange byer i Tyskland som kan hævde at være flere end 2.000 år gamle – men det kan Koblenz. Byen blev grundlagt som en romersk militærpost omkring år 8 f.v.t. og kunne derfor rettelig fejre deres 2.000. jubilæum i 1992. Med sin placering ved sammenløbet af Rhin- og Moselfloden er byens navn, som bogstaveligt talt betyder ”flodernes sammenløb” helt perfekt. Byen er hjemsted for utallige parker med smukke blomsterhaver og dens romantiske beliggenhed ved flodernes sammenløb betyder, at der ligger dig mange charmerende steder i vente.

Den gamle bys charme

Da de allierede bombarderede Koblenz i 1944 ødelagde de mange af byens historiske centrummer, heriblandt den gamle bydel. De fleste af områdets bygninger blev genopbygget efter krigen, men den nordlige del af Lorhstraße, byens primære gågade, byder alligevel på den ene skjulte perle efter den anden. Sørg for at besøge Altengraben vejkrydset, hvor du kan se de Fire Tårne.

Hvis du gerne vil se nogle af de overlevende oldtidsdele af byen bør du tage ud i nærheden af selve flodsammenløbet, hvor du vil kunne finde Skt. Castors basilika. Stedet dedikeredes religiøst for første gang i det 9. århundrede, men den romanske bygning som står der nu til dags blev færdiggjort i 1208. Arkæologiske fund har bevist, at der har stået religiøse bygninger på grunden siden det 1. århundrede e.v.t. Sørg derudover også for at besøge Kastorbrunnen, så du får set hele byen.

William 1. monumentet

Det specielle ved William 1. monumentet er, at det efter 1. Verdenskrig dedikeredes til den samlede tyske befolkning. Selv regionerne i Østtyskland inkluderes, da det var nogle af de få områder som altid havde fløjet det forenede tyske flag. Derudover var Saarland også inkluderet, selvom regionen først stemte for at blive en del af Tyskland fire år efter, at monumentet installeredes.

Der er forskellige muligheder at vælge mellem når det kommer til at runde dit besøg af. Koblenz har utallige fine religiøse strukturer at byde på, heriblandt Liebfrauenkirche. Trier vælgernes slot fra 1280 er hjemsted for et regionalt galleri. Lahneck Castle, som blev bygget i 1226 og menes at være det sted, hvor 12 tempelriddere som nægtede opløsning mødte deres endelige, er åbent fra april til oktober. Derudover har byen også jordarbejde fra bronzealderen at byde på.

Koblenz er en unik by som formår at blande nutiden med fortiden på den smukkeste måde. Hvis du er på udkig efter en destination til en weekendtur, eller bare gerne vil opleve noget nyt, bør du overveje en tur til Koblenz. Du vil højst sandsynligt forelske dig ved første blik.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Koblenz Turistinformation

Jesuitenplatz 2
56068 Koblenz

T: +49 0261 130920
F: +49 0261 1309211

www: website link

Tourismus Rheinland-Pfalz

Rheinland-Pfalz Tourismus GmbH
Löhrstr. 103-105
56068 Koblenz

T: +49 (0) 261 915 200
F: +49 (0) 261 915 2040

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Koblenz
few clouds
21.7 ° C
23 °
20.4 °
62 %
1.7kmh
23 %
tirs
30 °
ons
27 °
tors
20 °
fre
26 °
lør
27 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Koblenz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Koblenz #iKoblenz #VisitKoblenz #Rhineland-Palatinate #romanticgermany #RLPerleben #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her