Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kokkola

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kokkola, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kokkola

Kokko betyder både lejrbål og havørn og derfor kaldes Kokkola ofte ’Lejrbålets Sted’ og ’Havørnens Sted’. Byen har eksisteret siden starten af det 17. århundrede og er dermed en af Finlands ældste byer.

Kokkola var oprindeligt en del af tjærehandlen og har generelt spillet en vigtig rolle i Finlands historie igennem årene – byen spillede endda en rolle i Krimkrigen, hvor nogle lokale soldater modstod de Royale Marinesoldater som forgæves forsøgte at invadere byen. Kokkola fangede en kanonbåd. Dette var det eneste skib fra den Royale Flåd som var under udenlandsk kontrol indtil Første Verdenskrig.

På dit besøg i Kokkola kan du få en rundvisning i denne kanonbåd – men der er selvfølgelig også meget andet at lave! Her kan du se nogle af de ting du bør overveje at indarbejde i din rejseplan!

Dowtown området Neristan er noget helt for sig selv

Downtown området i Kokkola hedder Neristan og byder på masser af gamle træhuse som har huset mennesker i flere tusinde år. Nu til dags har Neristan caféer, skjulte perler, fantastiske restauranter, og hoteller at byde på, som alle byder på en unik, historisk opholdsoplevelse. Neristan er en af de bedste steder i verden hvor byens gamle charme og gæstfrihed stadig fremvises med stolthed. Hvert eneste fodtrin bringer dig videre på din rejse gennem denne fascinerende og uudforskede by.

Hvis du gerne vil på eventyr anbefaler vi en tur til Tankar Øen, som ligger omkring 20 kilometer fra Kokkolas kyst. Tankar Øen er hjemsted for Kokkolas fyrtårn og er nem nok at nå ud til. Der sejler en færge mellem Kokkola og øen temmeligt regelmæssigt. Øen byder på et fuglekiggeri tårn, masser af interessante naturstier, og opholdsmuligheder hvis det skulle friste at tilbringe en nat på øen. Derudover er der også et museum dedikeret til sæljagt som du bør besøge inden du tager tilbage til fastlandet.

Vil du gerne bo indenfor byens grænser?

Hvis du besøger Kokkola i vintermånederne vil du uden tvivl blive glad for at høre at byen byder på mere end 150 kilometers løjper. En aktivitet som er god året rundt er en tur på KH Renlund Museum: et kunstmuseum som udstiller KH Renlunds privatsamling. Museet byder også på udstillinger som skifter i årets løb, så sørg for at stoppe her for en stund.

Når du alligevel er ude ved museet bør du besøge Pedagogio hvor du kan få et interessant indblik i fortiden. Pedagogio er den ældste verdslige træbygning i Finland. Den blev bygget i 1696 og blev i flere år brugt som et skolehus. Tag en tur forbi Lassander Huset når du er derinde – huset vil give dig et unikt indblik i hvordan et købmandshus i Kokkola så ud i det 18. århundrede.

Kokkola er en fantastisk by som byder enhver besøgende på varme, uforglemmelige oplevelser.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kokkola
light rain
9.2 ° C
9.5 °
7.7 °
65 %
4.1kmh
0 %
man
8 °
tirs
10 °
ons
10 °
tors
7 °
fre
8 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KOKKOLA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kokkola #iKokkola #VisitKokkola #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her