Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Köln

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Köln, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Köln

Köln blev oprindeligt grundlagt af romerne i det første århundrede, og den har været et knudepunkt for forretning og handel i næsten 2.000 år.

Det har altid været en af ​​regionens største byer, men dette har også udsat den for besættelse. Under Anden Verdenskrig blev næsten hele byen ødelagt af bombardementer. Takket være den genopbygningsindsats, der genskabte mange bygninger, bliver en tur til Köln en interessant og unik oplevelse, da moderne præg omgiver restaureret skønhed. Hvorfor bør folk besøger Köln? Med de fleste værtshuse per indbygger i Tyskland og masser af muligheder for underholdning, man kan slappe af til, vil du kunne slutte sig til de mere end 4 millioner mennesker, der hvert år tager på ferie i denne by.

Hvad med en tur til Tysklands største Zoo?

Kölner Zoo, som ligger lige ved Rhinen, er absolut en heldagstur i sig selv. Med masser af dyr at se og endda et akvarium, man kan nyde, er der masser af aktiviteter for unge og gamle. Denne zoo har flere dyr end nogen anden zoo i Tyskland, så du vil være i stand til at gå på opdagelse og more dig! Omhyggeligt anlagte, smukke blomsterbede forstærker den parklignende atmosfære, mens du vandrer fra udstilling til udstilling. Du vil se, at priserne er rimelige, den zoologiske have charmerende, og glem ikke at sige “Hej!” til baby elefanten!

Få et glimt af nazismen i sin sande form

Nazisme er noget, som Tyskland ganske ofte forsøger at glemme alt om, men desværre vil landet sandsynligvis aldrig undslippe Holocaustets rædsler. Der er mange museer i Köln, som er et besøg værd, men ingen af dem er helt som National Socialism Documentation Center. Da museet var et fængsel for politiske dissidenter i Anden Verdenskrig, kan du faktisk besøge de celler, der blev brugt i anlæggets kælder. I anlæggets overetage, kan du se ​​nazismens fremkomst, som den fandt sted i 1933 og lære, hvordan den greb om sig i Köln. Det er en meget bevægende oplevelse, man kan lære noget af.

Er du villig til at gå under jorden?

Prætorium ligger under byens nuværende overflade niveauer og giver dig mulighed for at udforske nogle af de gamle romerske ruiner, der blev bygget omkring 50 e.Kr. Det koster et lille gebyr at komme ind, og du vil faktisk ikke komme få lov til at gå ind i ruinerne, men du får velbyggede mure, bygninger og artefakter at se, mens du udforske det underjordiske. De fleste af de udstillingerne står kun på tysk.

I sin helhed har byen masser af ting at se og gøre for enhver tur og enhver livsstil. Disse ideer og meget mere kan blive en del af din rejseplan i dag! Katedraler, boliger og højhuse er alle bygninger, der pryder det moderne landskab i og omkring Köln, og glem ikke karnevallet, der afholdes i november. Der er også masser af fodbold og øl, hvis det er noget, du er vild med!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Köln Tourist Information

Kardinal-Höffner-Platz 1
50667 Köln

T: +49 0221 221

www: website link

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Cologne
clear sky
25.1 ° C
26.9 °
24 °
53 %
3.1kmh
0 %
tors
25 °
fre
29 °
lør
28 °
søn
27 °
man
30 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cologne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Cologne #iCologne #VisitCologne #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #Tyskland #Köln

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her