Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Kolobrzeg

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kolobrzeg, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kolobrzeg

Kołobrzeg (tysk: Kolberg), havnebyen ligger ved Parseta flodens udmundig i Østersøen, byen er kendt som en af polens fremmeste kur og badebyer med utallige store kurhoteller og en fantastisk fin og bred sandstrand. I området omkrig Kolobrzeg fandtes en af de tidligste slaviske bosættelser i Pommern, i løbet af 800 tallet blev området mere og mere betydende, hovedsageligt på grund af de store saltforekomster.

I tiden op til 1900 tals skiftet blev byen en populært og meget eftertragtet kurby for det bedre borgerskab idet man mener at det specielle mikroklima i området har en positiv indflydelse på folk med, specielt vejrtræknings problemer. I 1945 var der heftige kampe i området hvor Kolobrzeg havn benyttedes som udskibningshavn for tyskere der flygtede fra den fremrykkende sovjetiske hær. Under disse kampe blev Kolobrzegs gamle by og havneområdet næsten helt udslettet, efter krigsafslutningen blev den tyske befolkning fordrevet mod vest og erstattet med polakker fra de store landområder som Polen måtte afgive til Sovjetunionen.

Mange mennesker, der besøger Kolobrzeg, som ligger på den sydlige kyster af Østersøen, bemærker de slaviske indflydelser, der dominerer byen. Dette skyldes at slavere fra Pommern var blandt de oprindelige nybyggere i området omkring byen, og at denne kultur har domineret området, selv gennem hele middelalderen. Anden verdenskrig formåede næsten at ødelægge denne by, hvis navn, bogstaveligt betyder “nær kysten”. Den blev dog hurtigt genopbygget, og byder i dag på et glimt af den middelalderlige majestæt, denne by en gang besad. Hvorfor skal folk besøger Kolobrzeg? Da den er resort by, vil et besøg i Kolobrzeg helt sikkert forbedre din sundhed.

Kolobrzegs unikke egenskaber

Der er et par unikke attraktioner, der er værd at besøge, mens man er i Kolobrzeg. For eksempel står Polens ældste egetræ, for eksempel, i denne by, og er mere end 810 år gammelt. Et museum for polske våben, der spænder fra moderne våben til dem, der blev brugt i middelalderen er fyldt med interessante udstillinger. Kolobrzeg er også er en del af den Europæiske Unions indsats for at skabe en cykelsti, der vil gøre det muligt at cykle hele Østersøen rundt. Et kulturcenter byder også på forskellige udstillinger og arrangementer, hvor man diskuterer den unikke natur i denne by.

De mange øl haver i Kolobrzeg

En af de primære grunde til, at folk elsker at besøge Kolobrzeg, er, at de vil besøge de mange haver, at denne by har at byde på. Det er ikke dog dine normale haver, fyldt med blomster, damme og springvand, der er tale om. Disse er øl haver, der byder på næsten enhver øl, du kan forestille dig i hvilken som helst stil, du foretrækker. Siden de ligger overalt i byen, er det let at finde en, for så at fortsætte til den næste, og så videre. Andre attraktioner og monumenter gør en vandretur mellem disse haver til en dejlig dagtur, der ofte gentages mindst to eller tre gange under et ophold!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Kolobrzeg Turistinformation

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Armii Krajowej 12
78-100 Kolobrzeg

T: +48 943 547 220

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kołobrzeg
few clouds
23.3 ° C
24 °
23.3 °
73 %
3.3kmh
12 %
tirs
25 °
ons
26 °
tors
25 °
fre
24 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KOLOBRZEG
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #kolobrzeg #ikolobrzeg #visitkolobrzeg #Polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her