Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Konstanz

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Konstanz, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Konstanz

Forestil dig at du kan se en åben mark fyldt med blåt vand. På en klar dag kan du ane bjergtoppe langt væk, dette er et glimt af den skønhed som Schweitz har at byde på. Konstanz har trivedes i det meste af dens tilværelse, takket være handel. Byen er velsagtens en af de smukkeste byer du nogensinde ville kunne besøge i Tyskland. Rhinen flyder igennem byen og for besøgende med religiøse baggrunde vil byens navn lyde velkendt, da det var her den eneste konklave når for Alperne tog sted.

Selvom byen befinder på en søfront, så har den i mange århundreder været beskyttet af befæstede mure, hvoraf mange stadig står der i dag. Schnetztor, den befæstede byport, står der også stadig. Der er mange fantastiske ting at se i Konstanz, så medbring et par sko som er behagelige at gå i!

Konstanz Münster tilbyder et unikt indblik i historien

De forskellige religiøse indflydelser som Konstanz har været ude for har både haft positive og negative effekter på byen. Grunden som byens katedral står på har været brugt som en religiøs plads siden 780 og har været hjemsted for en lang række indflydelsesrige rådforsamlinger og møder som har haft indvirkninger på flere millioner menneskers religiøse holdninger. De skismaer som opdelte kirken i det 15. århundrede blev løst her, hvilket har hjulpet meget med at hele kirken.

På den anden side af historien er der Jan Hus som var en Tjekkisk præst. Han begyndte at undervise i reformationsteologi før Luther og mange af hans lærdomme påvirkede den kirkelige bevægelse i resten af Europa – de påvirkede endda Martin Luther. Den katolske kirke kaldte Hus en kætter og sørgede for at han blev brændt på bålet. Hans følgere gjorde oprør, vandt over de fire forskellige pavelige korstog som blev sendt efter dem, og nu til dags er Hus’ lærdomme stadig yderst populære i Konstanz.

Mens du er på besøg i byen bør du sørge for at besøge Imperia, hvilket befinder sig ved havnens indgang. Statuen er 9 meter høj og vejer 18 tons. Piedestalen som den står på roterer hvert fjerde minut. Den er en af de nyere seværdigheder i Konstanz da den først blev opstillet i 1993 på privat grund. Statuen skildrer to nøgne mænd – Martin V og Kejser Sigismund – som bliver båret af en kvinde.

Husk at nyde byens søfront mens du kan

Så snart solens stråler rammer byen strømmer folk til søbredden. Her er der masser af træer og skulpturer at se, samt stier til cykling, skating, og afslappende gåture. Når det er varmt kan du købe en isvaffel og blive kølet ned på den velsmagende måde.

Hvis du helst vil undgå de store menneskemængder, så er en tur til Insel Mainau en god idé. Denne ø er anlagt med 45 hektar have, hvor man for eksempel kan se et palmehus og en sommerfugleindhegning. I sommervarmen tager mange på besøg i haverne, så planlæg dit besøg nøje hvis du helst vil undgå dem.

Konstanz er en smuk by som giver mulighed for fri udforskning og opdagelse af nye favoritsteder. Planlæg din tur til byen i den nærme fremtid – du vil umuligt blive skuffet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Konstanz

Bahnhofplatz 43 im Bahnhof
78462 Konstanz

T: +49 07531 133032
F: +49 07531 133080

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Konstanz
clear sky
13.9 ° C
15.9 °
12.1 °
93 %
0.9kmh
10 %
tirs
29 °
ons
30 °
tors
26 °
fre
17 °
lør
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Konstanz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Konstanz #iKonstanz #VisitKonstanz #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her