City Information

PKP Krakow Glowny
Pawia 5a
31-154 Kraków
Poland

Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Med en berigende historie, livligt natteliv og ry som Polens kulturelle hovedstad, er en Krakow ferie ideel for alle, der søger en lidt anderledes storbyferie.

I Krakow kan du fordybe sig i en anderledes kultur, samtidig med at du kan nyde alle de attraktioner, man forventer at finde i en moderne by.

Besøg det forhistoriske kongeslot Wawel, gå en tur rundt i den maleriske gamle bydel eller besøg en af byens mange museer. Selvom byen byder på masser af historie, er der også rigeligt, der kan tiltrække den moderne turist. Det store antal af studerende i Krakow betyder, at der sker en masse om aftenen med alt lige fra traditionelle barer til moderne natklubber, der tiltrækker store mængder af festglade. Krakow by tager også godt hånd om shoppere og søgende efter souvenirs med adskillelige markeder og moderne butikscentre rundt om den gamle bydel, og Cloth Hall med noget for enhver smag. Lige gyldig om du vil væk fra hverdagen og slappe af eller opleve livet i en anderledes by, så er Krakow den perfekte destination for din storbyferie.

Indhyllet i legender og arv er Krakow en by, hvor fortidshistorie lever side om side med nutiden, og gamle kirker som Franciscan ligger op og ned af moderne barer og restauranter. Når du først har taget byens smukke forhistoriske arkitektur til dig, skal du ikke gå langt for at nyde de lokale retter eller spiritus med forskellige lækre smagsvarianter, der er de lokales fortrukne. Efter maden kan du vælge mellem at slutte dig til det livlige natteliv eller opleve cafe-kulturen på den populære markedsplads. For at gøre din Krakow ferie endnu mere kulturel kan du besøge et af Krakows kendte teatre, såsom Slowacki, hvor der er mange anmelderroste forestillinger. Hvis du kommer om morgenen, er der rig mulighed for at se morgenduggen forsvinde i en af byens mange parker, inklusive den historiske park Planty, der er bygget som en erstatning for de gamle bymure. Om vinteren kan man opleve sneen i Krakow, og ellers er vejret mildt resten af året, så storbyferier til Krakow er ideelt på alle tider af året.

Hvor ligger stationen ?

Når du ankommer til eller skal rejse fra byen kan du på kortet her se hvor stationen ligger i forhold til centrum. Kortet er forud indstillet til stationen og du kan blot indtaste i "rutevejledning" hvor du skal fra eller til og rutevejledning åbner i nyt vindue.

Overnatning nær stationen

Skal du overnatte i byen er det muligt at lave en søgning efter både hoteller og lejligheder blandt alle de største søgemaskiner i en og samme søgning og blot et klik. Få liste med priser og muligheder.

Transport til og fra stationen

Privat transfer / taxi

Hvis du skal bruge transfer / taxi til og fra stationen kan du foretage en søgning på de lokale muligheder i søgefeltet herunder.

Lej en bil på stedet

Søg bedste tilbud på billeje

Det er meget populært at benytte sig af togtransport frem til destinationen og der leje en bil til at tage sig rundt i byen og området der omkring.

Vi har et affiliate samarbejde og kan tilbyde en søgning der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt samt fra lokale udlejningsfirmaer, i en og samme søgning.

Stationer i nærheden

Herunder kan du se oplysninger om andre ofte benyttede stationer tæt på og i samme by

International togforbindelse

Internationale tog: Herunder kan du se de vigtigste tog der kører hertil i international rute

Berlin

DB Berlin Berlin Hauptbahnhof Europaplatz 1 10557 Berlin Germany Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Ostrava

CD Ostrava Ostrava hlavní nádraží 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz Czech Republic Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Prag

CD Prag Wilsonova 8 120 00 Prague Czech Republic Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Wien

ÖBB Wien Wien Central Train Station Vienna Austria Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist InformationAfgangstavler kan ikke vises direkte, linket leder til ÖBB for Öffis, hvor du skal indtaste stationsnavnet.Ankomsttavler kan ikke vises direkte, linket leder til ÖBB for Öffis, hvor du skal indtaste stationsnavnet.

Togforbindelser

Nationale togforbindelser: Herunder kan du se de vigtigste nationale togforbindelser til og fra denne station

Gdansk

PKP Gdansk Glowny Podwale Grodzkie 2 80-895 Gdańsk Poland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Gdynia

PKP Gdynia Glowny Plac Konstytucji 1 81-354 Gdynia Poland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Kolobrzeg

PKP Kolobrzeg Aleja Kolejowa 3 78-100 Kolobrzeg Poland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Lublin

PKP Lublin Glowny plac Dworcowy 20-408 Lublin Poland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Poznan

PKP Poznan Glowny Dworcowa 1 61-801 Poznan Poland Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Polen, togrejser

De polske statsbaner

Polskie Koleje Państwowe S.A.
Centrala
Al. Jerozolimskie 142A,
02-305 Warszawa

Polske jernbaner på sociale medier

Facebook    -    Instagram    -    Twitter    -    Youtube

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her