Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Krakow

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Krakow, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Cracow

Krakow, der engang var Polens hovestad, er en karismatisk gammel by, der kan bryste sig af det største bytorv fra middelalderen i Europa, og er det ideelle sted til en storbyferie fyldt med opdagelser!

En tur rundt i Krakow, Polen bør starte ved det største markedstorv i Krakow, hvor der er adskillige restauranter, caféer og barer samt vartegnene St. Marys Basilika, Sukiennice og St. Adalberts kirke. Bygningerne og paladserne, der omgiver pladsen, er meget gamle, og nogle af dem daterer helt tilbage til det 13. århundrede.

Med alt lige fra mælkebarer (bar mleczny) til trendy restauranter kan Krakow tilbyde smagfulde lækkerier til alle besøgende, og eftersom den er berømt for sine vodkaer og øl, er der en vidunderlig række steder, der serverer drikkevarer. Der er mere end 40 offentlige parker i Krakow, som kan nydes, når hele familien er på ferie i Krakow med legepladser, historiske haver og adskillige udendørs sportsaktiviteter.

Et besøg på slottet Wavel Royal bør man ikke gå glip af. Tag derhen via Kanonicza-gaden for at opleve den mest maleriske rute.

Krakows største markedsplads

Sukiennice på den største markedsplads er et enestående vartegn, der engang blev brugt til at underholde Prins Charles, og er nu ofte hjemsted for markedsboder, der sælger tekstiler og lokalt håndværk.

St. Marys Basilika ligger også på denne markedsplads i Krakow, Polen, og blev bygget i det 13. århundrede. Det er her, du hver time vil høre en trompet fra toppen af det højeste tårn. Læs om “Trompet-showet i Krakow”, og du vil forstå, hvorfor lyden knækker midt i, at den spilles!

Kulturelle storbyferier i Krakow

En tur til slottet Royal Wavel, Krakows UNESCO-attraktion, bør man ikke gå glip af. Der er åbent næsten hver dag, og du kan besøge de statslige rum, de private og royale lejligheder, skatte- og våbenkammeret, kunstudstillinger og gå en tur rundt i haverne. Mens du besøger Wavel, skal du også besøge katedralen og gravene eller museet. Billetpriserne ligger fra omkring 14 zloty pr. person. Der er også mange museer og gallerier at udforske i Krakow, inklusive National Museum på gaden Maja, Czartoryskis Museum på gaden Jana, der er hjemsted for Leonardo da Vincis “Lady with an Ermine” og Krakows historiske museum – for bare at nævne et par stykker!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Krakow Turistinformation

Rynek Główny 1/3
31-042 Kraków

Tel.: +48 124337310

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

har du brug for frisk luft i stedet for biltransport ? Måske en MC, Scooter eller cykel vil være en bedre løsning.

Lej en MC eller Scooter

Check priser på at leje MC eller Scooter i søgning her

Lej en cykel

Check priser på at leje cykel eller elcykel i søgning her

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Kraków – Nowy Targ – Zakopane

Togtur med udsigt fra Kraków til Zakopane over Nowy Targ Rute 00:14 - st Kraków Płaszów 02:50 - pogp Kraków Krzemionki 06:08 - st Kraków Bonarka 07:34 - po...

Krakow – Prag – Budapest

Togtur med udsigt fra EC 114,,Cracovia" Kraków Główny til Budapest-Nyugati

Krakow Główny – Trzebinia – Oświęcim

Førerkabine tur fra Krakow Główny til Oświęcim over Trzebinia Rute 00:14 - st Kraków Główny 04:00 - st Kraków Główny Towarowy 05:33 - po Kraków Łobzów 07:30 - podg...

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Rzeszow – Tarnów – Kraków

Togtur med udsigt fra Rzeszow til Kraków over Tarnów Rute 00:14 - st Rzeszów Główny 03:46 - Rzeszów Zachodni (po nieczynny - otwarcie - czerwiec 2019) 08:53 -...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Krakow
overcast clouds
3.5 ° C
5.6 °
1.1 °
80 %
1kmh
100 %
Tue
8 °
Wed
8 °
Thu
5 °
Fri
4 °
Sat
-1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CRACOW
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #cracow #icracow #visitcracow #Polen #Krakow

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her