Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kristiansand

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Kristiansand, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Kristiansand

Kristiansand befinder sig på Norges sydkyst og er hjemsted for en af de ældste arkæologiske fund i verden.

Det er beviser for at byen har været bosat i mere end 8.000 år, selvom byen først officielt blev grundlagt i 1641. Kristiansand har både været en garnison by og en neutral skibsfart by – nu til dags byder den besøgende på en unik måde at spendere en afslappende ferie. Mange besøgende drager til Posebyen i den Gamle By da den byder på den længste række sammensatte træbygninger.

Hvad har Norges bedste feriecenter at byde på?

Kristiansands zoologiske have er den største af sin slags i hele Norge. Den byder på en lang række feriebegivenheder og er en af de bedste destinationer for børnefamilier, selvom voksne også sagtens kan nyde et besøg. Priserne afhænger af årstiden. Den zoologiske have udgør en del af Dyreparken, som indeholder en forlystelsespark og et vandland. Om aftenen arrangeres der optrædener af kunstnere  såsom Captain Beefheart.

Hvis du gerne vil nyde lidt mere af hvad byen har at byde på, anbefaler vi at du tager en tur langs dem smalle gaugejernbane ved navn Setesdalsbanen. Det vil uden tvivl blive en mindeværdig oplevelse. Her har du mulighed for at rejse langs de skinner som for længe siden transporterede træ til behandling og nikkel fra de lokale miner. Disse skinner sørgede også for saltning og eksport af sild.

På en solrig dag anbefaler vi et besøg i Agder Naturmuseum. Der er mere end 50 hektar at udforske samt mange snoede stier som fremviser adskillige mineraler, sten, og udstoppede dyr. Sørg for at besøge drivhusene. Her kan du finde den største kaktussamling i hele Norge.

Få dagens fisk til aftensmad!

Bolgen and Moi befinder sig ved havnen og er uden tvivl den bedste restaurant i hele byen. Fiskene som forberedes her kommer direkte fra bådene. Sørg for at bestille den ret restauranten bedst er kendt for: skaldyrsuppen. Menuen er generelt yderst anstændig, selv hvis du ikke er interesserede i de mange skaldyrsretter restauranten har at byde på. Køb et par drinks når køkkenet lukket og sæt dig udenfor på en lun sommeraften. Det vil uden tvivl være en fantastisk oplevelse.

Hvis du ikke just er klar til at sige godnat anbefaler vi at du besøger Frk Larsen, hvor du kan nyde en godnatdrink og en omgang live musik til langt ud på natten. Baren åbner klokken 20, men hvis du er ude efter et energiboost midt by dagen kan du også købe en kop kaffe. Det er et trendy, populært sted som samtidig byder på en afslappende atmosfære.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Kristiansand
few clouds
6.7 ° C
7 °
6.3 °
66 %
9.8kmh
20 %
tors
7 °
fre
5 °
lør
9 °
søn
5 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KRISTIANSAND
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Kristiansand #iKristiansand #VisitKristiansand #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her