Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#La Rochelle

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til La Rochelle, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit La Rochelle

La Rochelle ligger i det vestlige Frankrig på kysten af Biscayabugten og giver adgang til Europa fra Atlanterhavet.

Denne by optræder prominent i mange af historiens mest gentagne fortællinger fra tempelridderne til hundredårskrigen og endda de religiøse krige, der fandt sted i Frankrig. I denne by har der længe været lagt vægt på at bevare fortiden, hvilket gør den til en af de mest billedskønne byer langs Europas atlantiske kyst.

Et besøg til den Gamle Havn vil gøre dig målløs

Selv om fiskerbådene nu bruger den primære havn, La Pallice, er den Gamle Havn stadig et storslået syn. To tårne vogter over havnen med brystværn, der skinner i natten takket være den belysning, La Rochelle har installeret for at gøre dem mere synlige. Man kan reservere bådture herfra, hvis du gerne vil se nogle af de nærliggende seværdigheder via vandet, men vi anbefaler at komme her ned om aftenen og få en frisk fiskeret. Der er mange restauranter her, og de er ret gode allesammen!

Hvis du tilfældigvis besøger La Rochelle om sommeren, skal du sørge for at blive og opleve FrancoFolies. Det er et af de få steder i verden i dag, hvor folk, der spiller frankofonisk musik i en hel uge af koncerter, hvor de spiller deres foretrukne instrumenter. Særlige begivenheder er planlagt for sommeren 2014, da det vil være dette arrangements 30-års jubilæum.

La Rochelle har to fantastiske museer

Selv hvis du ikke er vild med at gå på museum, bør du ikke gå glip af, hvad denne by har at byde på. Det først sted på vores liste over anbefalinger er Orbigny-Bernon Museet. Det er grundlagt i 1917, og her finder du en kæmpesamling af artefakter forbundet med byens historie. For at gøre det ekstra interessant, bør du besøge den etage, der er tilegnet kunst fra det Fjerne Østen.

Derfra kan du tage til det Naturhistoriske Museum, der har over 10.000 artefakter at se på, som er blevet skænket siden det 18. århundrede. Når du er færdig med rundturen indenfor, som omfatter indfødte dyrearter og endda et skydevåben fra Madagaskar, skal du sørge for at tage dig tid til at nyde museets haver. En cirkulær sti bringer dig hele vejen rundt på en kæmpe plæne, så du kan få lidt fred og ro på en kaotisk dag.

La Rochelle er dybt forankret i historien og rig på kultur, og byen har meget at byde på, der vil hjælpe dig med at glemme livets negative sider i meget lang tid.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

La Rochelle Turistinformation

Office du Tourisme La Rochelle
2 Quai Georges Simenon
17000 La Rochelle

T: +33 5 46 41 14 68

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

La Rochelle
mist
-2 ° C
-0.5 °
-3.1 °
100 %
4.6kmh
100 %
tors
8 °
fre
10 °
lør
9 °
søn
10 °
man
9 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LaRochelle
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#LaRochelle #iLaRochelle #VisitLaRochelle #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her