Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Lappeenranta

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lappeenranta, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lappeenranta

Lappeenranta ligger blot nogle få kilometer fra grænsen til Rusland, og byen har haft købstadsprivilegier siden midt i det 17. århundrede. Der lå dog en markedsplads på pynten ved Saimaa søen, før stedet blev en by, og området har altid været et interessant strategisk sted. Det har overlevet flere krige, der har bragt stor ødelæggelse, men det er altid blevet genopbygget, ligesom det sommerens sandslot, der har gjort denne by berømt.

Rusland ejer faktisk det halve af Saimaa-kanalen, som forbinder Lappeenranta til den Finske Bugt. Det er en fantastisk dagstur at rejse gennem de 8 sluser på en sightseeing tur.

Mange kommer for at se Lappeenrantas fæstninger

Lappeenranta fortet er ofte det største trækplaster for denne by, og det er især meningsfyldt for russiske turister på grund af områdets historie. Linnoitus er den fæstning, du kan se rejse sig over havnen, hvor den står vagt mod endnu et angreb på byen. Russerne gjorde fortet færdigt sidst i det 18. århundrede efter at have erobret byen, idet de færdiggjorde den gerning, svenskerne havde påbegyndt.

For en anden slags fæstning, denne gang åndelig, vil du muligvis finde det umagen værd at gå en tur over til Lappee kirken. Kirken er bygget i 1794, og den er enestående, fordi der ikke er nogen andre grundplaner formet som et dobbelt kors i hele Finland. Altertavlen viser Kristi himmelfart og blev malet af Frosterus-Saltin i 1887.

Et sidste stop på Golgata Museet vil give et indblik i historien af de militærgarnisoner, der har haft hjemme i Lappeenranta i årenes løb. Dette museum hædrer denne æras største helte, og fortæller om, hvor hårdt de kæmpede for at blive Finlands største helte. Det er en passende, interessant hyldest.

Lappeenranta har en meget hyggelig atmosfære

Når du går på opdagelse i Lappeenranta, vil du bemærke, hvor vidunderligt sammentømret dette samfund er. Dette afspejles meget i den atmosfære, du finder på Wanha Makasiini, som byder på en meget varieret menu fra pasta til frisk fisk. Det kan varmt anbefales at bestille kantarelsuppen, når den er på menuen i sæsonen.

Der er også et sted, der er en skjult perle, der hedder Tassos, som du skal lede efter for at finde. Det ligger i den gamle Nordea Bank bygning og er en familiedrevet restaurant med en langvarig tradition for at servere fantastisk græsk mad og frisk, lokalt fanget fisk. Sørg for at bestille fadet med forretter, ignorer indretningen og læg bare mærke til maden. Du bliver ikke skuffet!

Der er flere fascinerende stykker historie, du kan nyde i denne by, mens en dag i naturens skød også altid er en mulighed, hvis du gerne vil slappe af.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Lappeenranta
scattered clouds
11.1 ° C
13.2 °
11 °
54 %
4.1kmh
40 %
fre
13 °
lør
14 °
søn
18 °
man
21 °
tirs
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LAPPEENRANTA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lappeenranta #iLappeenranta #VisitLappeenranta #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her