Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Le Havre

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Le Havre, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Le Havre

Le Havre befinder sig ved Seinens bred og byder besøgende på lidt af hvert, takket være dens beliggenhed ved kysten af den engelske kanal. Byen er hjemsted for Frankrigs andenstørste havn, hvilket er meget passende, nu hvor byens navn bogstaveligt talt betyder ”porten.”

Le Havre grundlagdes i det 16. århundrede og havde svært ved at vokse sig større de første tre århundreder. Derefter voksede den dog utroligt hurtigt – og indbyggerne har ikke set sig tilbage siden!

Moderne indblik i historiens gang

Da de allierede bombede Le Havre i 1944 blev byen nærmest fuldstændigt ødelagt. Efter betydelige genopbygningsprojekter blev byen dog restaureret til sin forhenværende storhed. Langs byens sydvestlige grænse kan du finde Museum of Modern Art, som udstiller nogle af verdens største navne, heriblandt Degas, Pissarro, Money, Renoir, og Boudin i den permanente samling. Derudover lægger museet også hus til en stor Dufy-afdeling.

Derudover bør du også overveje, at lægge turen forbi Le Volcan, som er byens største landmærke. Det er det primære kulturelle hub, hvor du vil blive mødt med en kunstbiograf og adskillige koncerthaller. Performance art er et af de primære temaer i Le Volcan, men der er også tit mulighed for at nyde lidt kulinarisk teater eller nogle af de andre interessante muligheder etablissementet har at byde på.

Hvis du er på udkig efter en stille og rolig destination kan du med fordel besøge Jadins Suspendus. Denne gamle fæstning ligger omkring én kilometer nord for de største turistattraktioner og er omringet af adskillige velholdte haver. Her vil du blive mødt med planter fra fem forskellige kontinenter samt haveområder som byder på afslappende gåture, som vil give dig ro i sjælen.

Hvad siger du til at feste til solen står op?

Der er ikke mange muligheder når det angår livemusik om aftenen i Le havre, men det er naturligvis ikke umuligt at finde det du leder efter. Du kan for eksempel besøge Cabaret Electric, som ligger i en af de mest mindeværdige bygninger i byen. Baren har sin helt egen personlighed som uden tvivl vil få dig til at smile – selv, hvis du er typen som har tendens til at se lettere misfornøjet ud.

Er du derimod på udkig efter en klassisk brasserie oplevelse kan du med fordel besøge Le Havres La Taverne Paillette, hvor du vil kunne vælge mellem et udvalg af lækre fisk- og skaldyrsretter, samt friske salater som kan tilfredsstille enhver trang. Hvis du bare godt kunne tænke dig en stor skål blåmuslinger er La Taverne Paillette den perfekte maddestination.

Det er langt de færreste som prioriterer et besøg til Le Havre som deres første destination i Frankrig, men præcis af denne grund er byen et besøg værd. Planlæg din tur før byen overrendes af turister.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Le Havre
overcast clouds
19.5 ° C
19.5 °
18.9 °
77 %
5.1kmh
100 %
fre
20 °
lør
20 °
søn
21 °
man
22 °
tirs
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LeHavre
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#LeHavre #iLeHavre #VisitLeHavre #Normandie #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her