Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Le Mans

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Le Mans, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Le Mans

Der findes adskillige rejseorienterede hjemmesider som anbefaler, hvad man bør lave hvis man kun har 24 timer et vidst sted. Hvis du overvejer en tur til Le Mans på 24 timer vil de fleste nok sige, at du bør tage til Le Mans udholdenhedsracet, men der er mange andre landmærker at udforske hvis det ikke lige er din stil.

Le Mans ligger i Normandiet, langs Sarthe floden. Udholdenhedsracet som byen associeres med er blevet afholdt siden 1923, men selve byens historie har rødder i romertiden. Le Mans var hjemsted for Henrik 2. af England og byder således, blandt meget andet, på et amfiteater fra det 3. århundrede.

Le Mans’ mure er nogle af de bedst bevarede i verden

Byen var en stor krise i det 3. århundrede. På grund af krig, pest, invaderende fjender, og økonomiske depressioner var Romerriget var ved at bryde sammen. Perioden var generelt ustabilt og gjorde, at folk rundt omkring i landet valgte at gøre oprør mod romerne, for at få deres jord tilbage. For at undgå at dette skete i Le Mans blev der bygget en mur, hvoraf størstedelen har overlevet. Muren er nu et af de mest imponerende eksemplarer på gallo-romersk arkitektur.

Le Mans’ gamle bydel er en af de bedste bevarede i hele Europa. Dens smalle gader og passager er hjemsted for utallige skjulte perler, som du kun kan finde ved at tage på udforskning. Sørg for at afsætte tid til at besøge Skt. Julian katedralen (også kendt som Le Mans katedralen), som er udsmykket med en enestående samling farvet glas. Katedralen er udført i gotisk stil, med visse romanske elementer og blev indviet i år 834.

Der er også mange rester af Romerriget at udforske i Le Mans. Du kan for eksempel besøge de gamle bade ved floden. Hvis du er på besøg i Le Mans om sommeren kan du derudover se muren på en unik måde om aftenen, takket være lysshowet som oplyser den historiske mur i dens helhed.

Der findes adskillige fantastiske museer i Le Mans

Musée de Tessé fremviser nogle af de mest betagende malerier fra nogle af periodens højest elskede kunstnere, såsom Le Brun, Ingres, Constable, Boucher, og Corot. På museet suppleres disse malerier med et udvalg af arkæologiske udstillinger. Der udstilles ofte dekorativ kunst på midlertidig basis.

Hvis du er på udkig efter et museum som fortæller en masse om byens historie, så anbefaler vi Musée de la Reine Berengere, som har nogle fantastiske udsigter. Museets gotiske arkitekturstil er også noget helt særligt i sig selv. Derudover kan du besøge Arboterum de la Grand Prée, som byder på 4 hektar botanisk have. Husk dog, at haven kun kan besøges efter aftale.

Hvad kan man bruge 24 timer i Le Mans til? Det er ikke alle, som er interesserede i udholdenhedsrace, men byen har så meget andet at byde på, at der er noget for alle.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Le Mans Turistinformation

Office du Tourisme Le Mans
16 Rue de l’Étoile
72100 Le Mans

T: +33 2 43 28 17 22

www: website link

Tourisme Pays de la Loire

Conseil Régional des Pays de la Loire
Hôtel de la région
1 rue de la Loire
44966 Nantes Cedex 9

T: +33 02 28 20 50 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Le Mans
broken clouds
12 ° C
12 °
10.4 °
87 %
3.6kmh
75 %
tors
21 °
fre
20 °
lør
21 °
søn
18 °
man
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LeMans
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#LeMans #iLeMans #VisitLeMans #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her