Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Leiden

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Leiden, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Leiden

Leiden er hjemsted for Nederlandenes ældste universitet og har altid været en by med kultur, uddannelse, og mulighed i fokus. Ligesom byens små kanaler er Leidse Hout Park noget helt for sig selv. Denne lille dådyrhave blev skabt af en tilfældig krudteksplosion fra et skib i 1807. Læs videre for at finde ud af, hvad byen ellers har at byde på.

Poetiske Vægmalerier

I et helt årti fokuserede Leiden på at udvikle et unikt kunstprojekt til midtbyen. Nu til dags er flere end 100 bygninger i området dekorerede med store poetiske vægmalerier, med alt fra Shakespeare til EE Cummings til Langston Hughes. Vægmalerierne er nummererede og byder dermed på en af de mest underholdende og fascinerende kunstture i Europa.

Byens Porte

Morspoort og Zijlpoort er byens porte fra det 17. århundrede. Portene strækker sig over byens vandveje. Igennem historiens gang har de været hjemsted for skoler, skibsfirmaer, og cateringfirmaer. Engang var det otte porte, men det er kun Morspoort og Zijlpoort som har overlevet.

Oktober Festivalen

Denne tredagsfestival byder på parader, historiske genfortællinger, mad, markeder, og utallige andre begivenheder som fejrer slutningen af den spanske magt over byen i 1574. Derudover byder oktober også på en international filmfestival som giver besøgende mulighed for at opleve byens – og landets – kultur på en helt unik måde.

Leiden puster nyt liv i kunst og kultur, med alt fra digte til betagende arkitektur. Planlæg dit besøg snarest muligt. Her kan du lære dig selv bedre at kende mens du slapper af og nyder livet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Leiden Turistinformation

Leiden Visitor Centre
Stationsweg 26
2312 AV Leiden

www: Website Link

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Amsterdam – Leiden – Rotterdam – Roosendaal

Førerkabine tur fra Amsterdam til Roosendaal over Leiden og Rotterdam

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Leiden
overcast clouds
7.5 ° C
8.3 °
6.6 °
90 %
4kmh
100 %
man
8 °
tirs
9 °
ons
9 °
tors
9 °
fre
8 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Leiden
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Leiden #iLeiden #VisitLeiden #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her