Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Leipzig

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Leipzig, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Leipzig

Leipzig har altid været kendt for at kombinere moderne og historiske synspunkter.

Byen befinder sig midt i Tysklands storbyregion, kun ganske kort fra Berlin, og har været en handelsby siden romerne herskede takket være dens beliggenhed ved sammenfaldet af to store handelsveje. På et tidspunkt var byen Europas største bastion for kultur og læring indenfor forlagsvirksomheder og musik.

Da byen lå i Østtyskland efter opdeling af landet efter 2. Verdenskrig blev dens indflydelse midlertidigt reduceret, på trods af at den var den rigeste økonomi indenfor den sovjetiske indflydelsessfære. Byen har taget oplevelserne fra denne tid i historien til sig og har brugt dem til at væve en smuk kombination af restaurering og fornyelse. Derfor er det vigtigt at besøge byens største turistattraktioner!

Du kan besøge stedet hvor Bach arbejde som en kantor

En af historiens bedste klassiske komponister, Johann Sebastian Bach, boede i Leipzig i et stykke tid og inspirationen til mange af hans mesterværker kom højst sandsynligt fra Skt. Thomas Kirken. Kirken er hjemsted for en af de bedste drengekor i verden, så hvis du har mulighed for at se dem optræde mens du er i byen, så sørg for at tage den! Selve kirken indeholder Bachs jordiske rester og har rødder helt tilbage i det 13. århundrede. Klokketårnets fire klokker blev fremstillede i det 16. århundrede. De er røde og hvide indeni og bruges stadig i dag.

Efter du har set de historiske landmærker, så er det meget passende at se de mere moderne landmærker. Monumentet for Nationens Slag er en af de største monumenter i Europa og blev bygget for at mindes de lokale troppers sejr over Napoleons tropper. Det interessante ved monumentet er at det slag som det mindes betragtes som en altafgørende sejr for den Tyske nation, selvom Tyskland ikke eksisterede før efter slagets ende. Monumentet er især spektakulært om natten!

Er du ude efter en god udsigt over Leipzig?

Den bedste udsigt i Leipzig findes fra toppen af City-Hochhaus, hvilket er den højeste bygning i byen og en af de højeste i hele Tyskland. Den har hele 36 etager og blev oprindeligt bygget som del af Leipzig University. Den udlejes nu til private udlejere men du kan stadig få adgang til bygningens udsigtsplatform oppe på taget, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Efter at du har set Leipzigs skønhed ovenfra bør du betragte skønheden fra en anden vinkel. Byens botaniske have er en af de ældste i hele landet, endda i hele verden. Der er gratis adgang og haven er åben hver dag, så du har altid mulighed for at se haven, som stammer fra 1542. Selvom de mange krige byen har været ude for har ødelagt mange områder er haven blevet fuldt restaureret og fremviser nu mere end 10.000 forskellige plantearter.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Leipzig
clear sky
18.8 ° C
21.7 °
16.7 °
84 %
4.6kmh
0 %
tirs
29 °
ons
33 °
tors
32 °
fre
24 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Leipzig
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Leipzig #iLeipzig #VisitLeipzig #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her