Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Liberec

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Liberec, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Liberec

Liberec blev oprindeligt grundlagt i det 14. århundrede, og det har været et centrum for tekstilhandel under størstedelen af dens eksistens. Den er måske mest kendt for sit tv-tårn, der er bygget på Jested bjerget uden for byen, men der findes også mange arkitektoniske skatte inde i Liberec.

Selve byen kæmpede mod den nazisme, der trivedes i området på det tidspunkt, herunder to tilfælde, hvor politiet standsede pro-nazistiske demonstrationer i 1930’erne. Hvorfor bør folk besøge Liberec? Fordi Liberec, på trods af at være hårdt ramt af den store depression, nazismen og derefter kommunismen er kommet stærkt tilbage.

Du skal endelig se rådhuset

Rådhuset i Liberec kaldes ofte en kopi af Wien og har en smuk gotisk-inspireret arkitektur. Du kan i ro og mag slentre henover pladsen neden for de mange spir, der strækker sig mod himlen, få dig en snack eller en kop kaffe fra en af ​​de handlende og bare nyde dagen. Mange kalder rådhuset “Liberecs Hjerte” og dets skønhed skinner på lige så meget på indersiden, som den gør på ydersiden. Hvis du ønsker at få en rundvisning, skal du planlægge din rejse i overensstemmelse hermed, da bygningen ikke altid er åben.

Den Zoologiske Have i Liberec

Den Zoologiske Have i Liberec er den ældste zoologiske have i Tjekkiet, og blev grundlagt i 1919. Fordi det er en ældre zoo, hvis design ikke er blevet moderniseret i stor stil, er den en mindre zoo, men dette gør den blot mere charmerende. En af de primære attraktioner i Liberec Zoo er de hvide tigre, men glem ikke også at se girafgården og baby girafferne! Hvis du rejser med børn, vil I helt sikker more dig storartet! Når du er færdig i zoologisk have, skal du sørge for at besøge komplekset af ni drivhuse og flere botaniske temaer, der findes hele parken igennem.

Er det ikke rart udenfor? Så gå på indkøb inden for i Babylon Centre

Babylon Centre er fyldt med masser af butikker, barer, et hotel, og endda en vandpark, og det er stedet at tage hen, når det er mere attraktivt at være inde i stedet for uden for. Der er en forlystelsespark indenfor, der indeholder en karrusel, som børnene eller barnet i dig vil elske, plus masser af andre spil og underholdning at vælge imellem, hvor du kan more dig på en grå eftermiddag. Hvorfor hænge på et hotelværelse se tv, når du kan være ud og more dig?

Liberec er en by i udvikling, der rystede de sidste rester af kommunismen af sig for at genvinde den indflydelse, den engang havde. Byen er ved at gå fra tekstiler over til teknologi, og der findes stadig masser af museer og gallerier, så du kan kortlægge din egen kurs gennem byen.

Seværdigheder i Liberec

Grabstejn slottet

Grabstejn er beliggende ikke langt fra byen Liberec. Det oprindelige slot blev opført i 1200 tallet. I 1566 blev det gamle gotiske slot købt af en vicekansler der lod slottet ombygge til et luksus renaissance slot som fuldstændig ændrede slottet herunder også det oprindelige slotskapel. I dag regnes slotskapellet for at være blandt de flotteste i Tjekkiet. Man byggede endvidere en ny slotsdel beliggende under den gamle slotsdel. I 1818 blev den nye del ombygget og der blev anlagt en stor park med mange sjældne plantearter og træsorter. Siden 1992 har slottet været åbent for offentligheden.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Liberec
scattered clouds
20.8 ° C
23.4 °
20.7 °
62 %
0.9kmh
36 %
fre
28 °
lør
19 °
søn
23 °
man
24 °
tirs
14 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LIBEREC
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Liberec #iLiberec #VisitLiberec #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her