Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Lille

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lille, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lille

Lille ligger i det nordlige Frankrig. Byen ligger i Flandernregionen, ved Deule floden. På trods af sin beliggenhed relativt langt fra havet er Lille en havneby, hvor du kan udforske adskillige historiske steder som har været udsat for flamsk indflydelse.

Lille er en af Frankrigs mest undervurderede byer, sandsynligvis fordi den betragtes som et industrielt hub. Byen har dog forandret sig meget – og vil uden tvivl gøre sit for at forandre dig.

Besøg et af Frankrigs vigtigste militæranlæg

Lille er en af de mange europæiske byer som på et eller andet tidspunkt i historien har været hjemsted for militæranlæg i form af citadeller. Byens citadel er en kæmpe fæstning udformet som en stjerne. Det blev designet i det 17. århundrede og havde som formål at beskytte byen da Frankrig erobrede byen i 1667. Konstruktionen opbrugte flere end 60 millioner mursten. Hver søndag i sommermånederne kan du komme på rundvisning i citadellet.

Hvis du ikke er i Lille om weekenden bør du besøge Palais des Beaux-Arts de Lille, som er kendt for at være et af de bedste kunstmuseer i hele verden. Samlingen indeholder kunstværker som stammer fra det 15. århundrede. Her udstilles der nogle af de bedste værker fra Manet, Rubens, og van Dyck.

For at lære mere om den flamske renæssance kan du besøge Vieille Bourse, som blev bygget et par år før citadellet. Her kan du finde to dusin huse som alle vender mod en af de flotteste gårdshaver i hele verden. Bortset fra mandag afholdes der et bogmarked i gårdhaven hver eftermiddag. Det er et dejligt sted at sidde og spille skak eller købe nogle postkort.

Husk at bestille en lækker bid mad i Lille

For at få den mest flamske oplevelse overhovedet muligt bør du reservere bord på Chez la Vieille. Hvis det ikke er muligt kan du i stedet besøge Au Vieux de la Vieille, som stort set tilbyder de samme retter. Det er ikke et formelt spisested, men det er på grund af den hyggelige atmosfære og veludviklede menu utroligt populært blandt de lokale indbyggere såvel som turister.

Sørg for, at du får en bid mad inden du tager ud for at udforske katedralen, som har været hjemsted for bispesædet siden 1913 og derudover er et nationalmonument. Vi anbefaler derudover også en tur langs Lilles Handelskammer, som kombinerer en renæssanceatmosfære med romansk arkitektur.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Lille Turistinformation

Office du Tourisme Lille
Palais Rihour, Place Rihour
59000 Lille

T: +33 891 56 20 04

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Lille
clear sky
20.1 ° C
20.7 °
18.7 °
75 %
3.1kmh
0 %
tirs
29 °
ons
27 °
tors
25 °
fre
24 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lille
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lille #iLille #VisitLille #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her