Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Limoges

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Limoges, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Limoges

For mange mennesker er det første, de kommer til at tænke på, når byen Limoges diskuteres, den fine porcelæn, der fremstilles i denne by.

Håndværksvirksomhederne i Limoges er nogle af de bedste i verden og emaljekunsthåndværk er blevet nedarvet fra generation til generation siden middelalderen. I mange kredse, hvis man ønsker at eje det bedst mulige porcelæn, der findes i verden i dag, søger man det produkt, der blev skabt i denne by.

Overvejer du et besøg i Limoges inden for den nærmeste fremtid? Hvis du gør det, så er her nogle af vores vigtigste anbefalinger for at hjælpe dig til at nyde din tur mere!

Hvorfor ikke besøge et museum, der er dedikeret til denne bys kunst?

I betragtning af, at de vigtigste eksportvarer for Limoges er keramik og porcelæn, giver det god mening, at der ville være ligge et fantastisk museum i denne by, der følger udviklingen af denne form for kunst gennem tiden. På det Nationale Porcelænsmuseum vil du finde netop dette, når du går igennem de kæmpestore lokaler og rum, der huser dette museums udstillinger. Der er en omfattende samling af porcelænsfigurer, der repræsenterer de mange populære stilarter gennem historien, og du vil få et indblik i, hvordan de forskellige former rent faktisk er lavet.

Der er nem adgang til parkering på den anden side af vejen, hvis du skulle få brug for det, og museet opkræver et mindre entrébeløb. Billetten gælder hele dagen, men så kan du komme og gå som du vil, når du vandrer omkring blandt udstillingerne. Der er en sti, man anbefaler, at folk følger, men uden rundvisninger er det nemt nok at vandre omkring på egen hånd.

Ankommer du til Limoges med tog?

Der kan findes fantastiske eksempler på arkitektur overalt Limoges, fra katedraler til art deco bygninger, der dukkede op her i 1930erne. Det bedste eksempel på en bygning, du ikke må gå glip af, er dog nok den allerførste bygning, du ser, når du ankommer i Limoges. Jernbanestationen i denne by er en smuk kombination af gammel og nye arkitektur, der til dels vil minde dig om den victorianske æra, men med en samlet romansk følelse over sig med lidt barokke og endda gotiske stilarter blandet i. Togturen fra Limoges til Paris tager kun 3 timer, hvis du også ønsker at tage en lang dagstur dertil.

Mens du er ude på en dejlig dag, skal du også stoppe i den zoologiske have. Det er alletiders udflugt for mange, især par og familier, og det er det perfekte sted at tage madkurven med. Forbered dig på, at du kan få en hel dag til at gå der, men i sidste ende vil du elske oplevelse – især hvis du lader aber skrige efter dig fra deres egen ø!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Limoges Turistinformation

Office du Tourisme Limoges
12 Boulevard de Fleurus
87000 Limoges

T: +33 5 55 34 46 87

www: website link

Nouvelle-Aquitaine Tourisme

Hôtel de Région
14, Rue François de Sourdis
33 077 Bordeaux cedex

T: +33 05 57 57 80 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Limoges
mist
13.4 ° C
14.6 °
11.8 °
94 %
3.1kmh
90 %
tors
18 °
fre
23 °
lør
25 °
søn
16 °
man
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Limoges
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Limoges #iLimoges #VisitLimoges #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her