Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Linz

Østrig

#Østrig Togrejser til Østrig Find information og inspiration om togrejser til Østrig på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Østrig. Visit Austria Grundene til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Linz, Østrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Linz

Linz er en af Østrigs største byer, kendt for at fremhæve den hjælpende hånd til arbejdsfamilier som gør, at Østrig er en førende magt på det globale marked indenfor adskillige områder.

Du vil umuligt kunne overse byens kemiske anlæg, stålværker, og værfter som dominerer hele byens østlige side. Fra vest vil du få et helt andet perspektiv, da du her vil blive mødt med Donauflodens naturlige skønhed. Linz vil nok altid være mest kendt for at være Hitlers fødeby, men det public relations mareridt betyder på ingen måde, at du ikke vil kunne få dig en fantastisk ferie her i byen.

Hils på dine forgængere

Et af de mest storslåede monumenter i hele verden står i Linz og er dedikeret til alle dem som blev udsat for fængsling i Mauthausen, som var en af de mest berygtede koncentrationslejre i hele verdenshistorien. Det er ikke nemt at komme hertil og der er ingen rundvisninger som sådan, men det betyder naturligvis, at besøget til dette monument vil være endnu mere særligt på den lange bane.

Der er noget usædvanligt ved skønheden som omringer monumentet når man tænker på, at det står til minde som alt det onde der er sket der i fortiden. Der er mulighed for at tage en audiorundvisning på pladsen, hvis du gerne vil lære mere om områdets historie, men der er så mange skilte rundt omkring, at du også sagtens kan klare dig uden. Det kan godt være, at du vil føle dig lettere utilpas ved at være herude, men den utilpashed vil blot være et tegn på, at du aldrig ønsker, at sådanne grusomheder nogensinde kommer til at finde sted igen.

Tag forbi Ars Electronica Center

Hvis du er typen som interesserer dig helt vildt meget for teknologi vil du elske Ars Electronica Center – selv hvis du ikke har hele familien med på turen. Centret byder på permanente og roterende udstillinger med fokus på moderne teknologi, hvoraf mange er interaktive. Der er endda et spændende 3D rumshow som er yderst fascinerende, selv hvis man ikke kan tysk og derfor ikke forstår en dyt af, hvad der bliver sagt!

Derudover afholdes der ofte lysshows i byen om aftenen. Hvis du er ude en aften, på jagt efter en lokal oplevelse, bør du lægge turen forbi Lennox, som befinder sig i byens centrum, tæt på floden. Herfra er der adgang til alle de primære ruter, så du hurtigt kan finde tilbage til dit hotel. Hvis du er ude efter en lidt mere afslappet oplevelse anbefaler vi Linzer Alm. Du kan naturligvis også prøve at besøge begge steder!

Er du klar til at besøge Linz? Byens stigma vil hurtigt gå i glemmebogen når du først er begyndt at udforske den. Historien minder os om, hvem vi var engang, men den bestemmer ikke, hvem vi er i morgen – og om ikke andet, så er Linz et pragteksemplar på en by, som er kommet godt videre.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Linz

Hauptplatz 7
4020 Linz

T: +43 732 70702009
F: +43 732 70705420

www: website link

Oberösterreich Tourismus

Freistädter Straße 119
4041 Linz

T: +43 732 221022

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

ÖBB Österreichische Bundesbahnen

De østrigske statsbaner ÖBB (Österreichische Bundesbahnen) Postfach 75 A-1020 Wien Österreich Website Tog i Østrig De østrigske jernbaner har et veludbygget og rigtigt godt jernbanenet der betjener alle de vigtigste byer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Linz
broken clouds
0.5 ° C
2 °
-0.5 °
93 %
0.5kmh
75 %
tirs
2 °
ons
2 °
tors
1 °
fre
2 °
lør
1 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LINZ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#austria #linz #ilinz #visitlinz #Østrig #upperaustria #stadtlinz #linzaustria #linzver

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her