Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Lissabon

Portugal

#Portugal Togrejser til Portugal Find information og inspiration om togrejser til Portugal på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Portugal. Visit Portugal Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lissabon, Portugal

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lissabon

Lissabon var engang en forfalden og forsømt havn, men i løbet af årene har den genopfundet sig selv og er nu en spændende og livlig hovedstad. Med de farverige huse, snoede gader og fantastiske gallerier og museer er det nemt at blive tryllebundet af denne gamle by, som har været hovedstad i Portugal siden år 1255.

Desuden er Lissabon én af de smukkeste storbyer i Vesteuropa, med en bykerne, der hovedsageligt stammer tilbage fra 1700-tallet, hvor byen blev genopbygget efter det gigantiske jordskælv i 1755, og med en række kvarterer som Alfama og Bairro Alto, der stadig bærer mange spor fra endnu ældre tider med snævre, brolagte gader og de smukke gule sporvogne, der stadig benyttes med største naturlighed af byens indbyggere.
I Lissabon´s berømte kvarter Belém findes storslåede bygningsværker, som f.eks det kolossale Padrâo dos Descobrimentos, og Mosteiro dos Jerónimos, et fantastisk kloster fra 1500-tallet, bygget i den berømte manuelinske stil; tæt ved kan du smage på den berømte kage ”pasteis de nata”, som oprindeligt blev skabt af klostrets munke og som nu fremstilles og sælges i cafeen Antiga Casa dos Pasteis de Belém. I Baixa-kvarteret kan man gøre spændende indkøb, i Bairro Alto pulserer metropolens natteliv, og fra byens mægtige høje kan man finde enestående udsigt ud over den smukke by, ikke mindst på den mest kendte høj, Sâo Jorge, med det storslåede slot Castello de Sâo Jorge på toppen.

Lissabon er også søfarernes hovedstad med en historie præget af de legendariske opdagelsesrejser og erobringstogter, som udgik fra byens havn i 1400-tallet og gjorde Lissabon til én af verdens mest velstående byer. Mange af Lissabon´s rigdomme stammer fra denne tid, og en del af fornøjelsen ved at befinde sig på én af byens høje, med udsigt ud over Tejo-floden, består i at forstille sig hvordan karavellerne bevægede sig hen mod flodens udmunding mod ukendte og uopdagede egne. Endelig er Lissabon livsglædens og farvernes hovedstad. Ikke mange hovedstæder har så mange farverige huse som Lissabon, malet i blåt, rødt, gult og grønt, alt efter tidernes arkitektoniske modestrømninger, og de kulørte huse synes at smitte af på byens indbyggere, der godt nok bærer på en nostalgisk og melankolsk længsel, sådan som den udtrykkes i ”fadoen”, men tillige bærer præg af en smittende og afslappet livsglæde, som også smitter af på den besøgende gæst!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo de Lisboa

Turismo de Lisboa Visitors & Convention Bureau
Rua do Arsenal 21
1100-038 Lisboa

T: +351 21 031 27 00
F: +351 21 031 28 99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CP Comboios de Portugal

De portugisiske statsbaner CP (Comboios de Portugal) Lissabon Portugal Website Tog i Portugal De portugisiske jernbaner opererer med følgende typer togforbindelser til og i Portugal: International (IN) er de togforbindelser der...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Lisbon
few clouds
15 ° C
16.4 °
14.2 °
69 %
3.6kmh
20 %
søn
21 °
man
22 °
tirs
24 °
ons
22 °
tors
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lisbon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lisbon #VisitLisbon #Lissabon #Portugal #VisitPortugal

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her