Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Lodz

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lodz, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lodz

Lodz er en af de største byer i Polen, hvilket naturligvis betyder, at der ligger utallige udforskningsmuligheder i vente indenfor byens grænser.

Byens navn, som for øvrigt betyder båd findes på officiel dokumentation helt tilbage fra starten af 1300erne. I flere århundrede var Lodz blot en lille by med et par korngårde. I starten af 1800erne begyndte tyske tilflyttere at modtage territorielle dokumenter i bytte for, at flytte til byen og bygge huse såvel som fabrikker indenfor dens grænser. Under 2. Verdenskrig mørknedes byen af nazisterne, da der blev bygget dødslejre rundt omkring. Efter krigen agerede Lodz som Polens hovedstad indtil Warszawa var blevet genopbygget.

Lodz har utroligt meget at byde på, lige fra byens fantastiske operahus til dens betagende og velvedligeholdte parker. Hvis du er historieinteresseret kan du se frem til at lære en masse om de tragiske begivenheder som har fundet sted indenfor byens grænser indenfor historiens gang – og du vil især elske at lære om, hvordan byen har bearbejdet sorgen. Lodz’ mange historiske steder og smukke katedraler kan underholde enhver i ugevis.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Lodz Turistinformation

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Piotrkowska 87
90-423 Lodz

T: +48 42 638 59 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Katowice – Lodz – Bydgoszcz

Togtur med udsigt fra TLK,,Stoczniowiec" Katowice til Bydgoszcz Gł over Łódź Kaliska

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Łódź
clear sky
24.1 ° C
26.1 °
22.7 °
82 %
2.1kmh
0 %
tirs
29 °
ons
29 °
tors
31 °
fre
33 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LODZ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #lodz #ilodz #visitlodz #Polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her