Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#London

Storbritannien

#Storbritannien Togrejser til Storbritannien Find information og inspiration om togrejser til Storbritannien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Storbritannien. Visit United Kingdom   Officielle...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til London, Storbritannien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit London

London er en af de mest livlige byer i verden, med et væld af historiske seværdigheder, kultur, god mad og fantastisk sightseeing. London er fuld af liv, hundredevis af nationaliteter og underholdning i verdensklasse. Her er traditionelle Engelske pubs på næsten hvert gadehjørne, liggende side om side med eksotiske restauranter, historiske bygninger, mærkevarebutikker og små, støvede antikvitetsforretninger. Rejser til London kan muligvis ikke byde på tropiske badestrande, men derimod er der garanti for, at du får én på opleveren.

Der er tusindvis af berømte seværdigheder at tage til i London, Buckingham Palace, Big Ben, London Eye og den Olympiske Park for bare at nævne et par af klassikerne. Der er faktisk så meget at tage sig til, at du ikke skal regne med at få det hele med på din første rejse til London.

Hvad angår indkvartering er der simpelthen et helt uhørt antal hoteller og gæstehuse at vælge imellem. Først og fremmest er det godt at sætte et budget. Husk, at jo mere fleksibel du er med afrejse og hjemrejsedatoer, jo lettere er det at få et godt hotel til en rimelig pris.

Hvis du rejser til London for at gøre et billigt køb på Oxford Street anbefaler vi at du slår dig ned i området omkring Marble Arch. Her kan du bo med udsigt over Hyde park og i gå-afstand til Oxford Street. Hyde Park er også hjemsted for Londons Winter Wonderland i hele December, og her er utallige boder, forlystelser og mulighed for at stå på skøjter. Om sommeren er her utallige andre begivenheder, koncerter m.m., så vi anbefaler at i tjekker programmet inden i tager hjemmefra.

Et andet godt centralt udgangspunkt er området omkring Picadilly Circus, hvor i vil være et stenkast fra Englands Nationalmuseeum og Trafalgar Square. Derudover er Picadilly Circus undergrundsstation godt forbundet med adgang til Bakerloo line og Picadilly line. Vi vil også anbefale, at i undgår undergrunden i myldretidstrafikken da det ellers hurtigt kan blive en klemt fornøjelse.

Camden Town, her kan du få smag for den alternative livsstil, som trives i London og markedet her er ikke bare kæmpestort, det er også fyldt med unikke og håndlavede ting. Dette er helt sikkert stedet at slå sig ned hvis du rejser til London for at opleve noget helt andet.

Londons berømte teaterkvarter, West End, er hjemsted for nogle af de bedste fremførelser af musicals i Europa. Her finder du shows og forestillinger året rundt og ugen igennem – ofte med flere forestillinger om dagen i weekenden. Her kan du læne dig tilbage og nyder tonerne fra musicalklassikere som Les Miserable, Phantom of the Opera og blive revet med af de nyere shows som Løvernes Konge, Mamma Mia og Thriller Live. Ligegyldigt hvilken musical i vælger, er der garanti for, at det bliver ét af højdepunkterne når i rejser til London. Men husk nu at bestille i god tid, nogle af fremførelserne er udsolgt måneder i forvejen.

Hvis du rejser til London på et mere beskedent budget, men stadig vil opleve noget af Londons bedste underholdning, bør du slå et smut forbi Covent Garden. Her finder du gadegøgler, spirende musikere og endda mini-forestillinger af Shakespeare klassikere. Alt sammen på fortovet og helt gratis, selvom mange af kunstnerne da sætter pris på en skilling. Området ”The Courtyard” er dedikeret til klassisk musik, og her kan du passende slappe lidt af til de milde toner efter en lang dag på benene.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

London Turistinformation

St. Paul’s Churchyard
City of London
London EC4M 8BX

T: +44 (0)20 7332 1456

www: Website Link

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bristol Temple Meads – London Paddington med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Bristol Temple Meads til London Paddington optaget i december 2019  

London Waterloo – Basingstoke – Southampton

Førerkabine tur fra London Waterloo til Southampton Central over Basingstoke Rute 00:14 - London Waterloo 05:55 - Clapham Junction 08:44 - Earlsfield 10:07 - Wimbledon 11:13 - Raynes Park 12:09 -...

Plymouth – London Paddington med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Plymouth til London Paddington optaget i maj 2019  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

London
broken clouds
15.4 ° C
16.5 °
13.9 °
78 %
5.1kmh
75 %
fre
25 °
lør
28 °
søn
27 °
man
29 °
tirs
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
London
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#London #iLondon #VisitLondon #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #Storbritannien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her