Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Lübbenau

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lübbenau, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lübbenau

Det er ikke ualmindeligt at forveksle byer i Spreewald når du besøger Lübbenau, der er trods alt et samfund ved navn Lübben få kilometer væk og samtidigt er mange af de oplevelser du finder i Lübbenau, ligesom hvad du finder i hele Spreewald regionen. Skovene er naturligt grønne. Kanalerne inviterer og krydses af utallige turbåde. Vådområder og græsmarker inviterer til fuglekik og naturvandringer.

Spreewald ligger kun cirka 90 minutter fra Berlin hvilket betyder at en anden verden kan findes en kort dagstur væk. Siden 1991 har dette biosfære reservat været optaget på UNESCO lister. Landskabet som du finder her kan dateres tilbage til istiden. Lubbenau og Spreewald i almindelighed er meget fladt. Kanalerne der løber gennem området har et fald på kun 15 meter i hele deres længden. Du kan deltage i en organiseret tur eller du kan leje din egen kano og padle kanalerne alene.

Et unikt sted, som du skal opleve i Lubbenau hedder Spreewelten. Det tilbyder besøgende en moderne pool og spa, så du kan tage en svømmetur. Her er det unikke: En klar glasvæg adskiller poolen fra en pingvin koloni, så du kan svømme med søde pingviner der bor i denne interessante attraktion.

Hvis du elsker at udforske og altid har følt dig et med naturen, så er Lubbenau stedet at være. Planlæg din tur, og du åbner en verden med nye muligheder at nyde.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Brandenburg

TMB Tourismus-Marketing Brandenburg GmbH
Am Neuen Markt 1
14467 Potsdam

T: +49 0331 200 47 47
F: +49 0331 298 73 28

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Lübbenau
clear sky
-0.6 ° C
1 °
-1.7 °
93 %
4.1kmh
6 %
tirs
5 °
ons
5 °
tors
3 °
fre
1 °
lør
-2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lubbenau
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lubbenau #iLubbenau #VisitLubbenau #visitbrandenburg #Brandenburg #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her