City Information

DB Lübeck

Lübeck Hbf
Am Bahnhof 6
23558 Lübeck
Germany

Station Information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

Køreplan, togafgange

Her kan du se køreplan med togafgange og aktuelle togtider, forsinkelser og trafiksituation live / online. 

Køreplan, togankomst

Her kan du se køreplan med togankomster og aktuelle togtider, forsinkelser og trafiksituation live / online. 

Hvor ligger stationen ?

Når du ankommer til eller skal rejse fra byen kan du på kortet her se hvor stationen ligger i forhold til centrum. Kortet er forud indstillet til stationen og du kan blot indtaste i "rutevejledning" hvor du skal fra eller til og rutevejledning åbner i nyt vindue.

Overnatning nær stationen

Skal du overnatte i byen er det muligt at lave en søgning efter både hoteller og lejligheder blandt alle de største søgemaskiner i en og samme søgning og blot et klik. Få liste med priser og muligheder.

Transport til og fra stationen

Privat transfer / taxi

Hvis du skal bruge transfer / taxi til og fra stationen kan du foretage en søgning på de lokale muligheder i søgefeltet herunder.

Lej en bil på stedet

Søg bedste tilbud på billeje

Det er meget populært at benytte sig af togtransport frem til destinationen og der leje en bil til at tage sig rundt i byen og området der omkring.

Vi har et affiliate samarbejde og kan tilbyde en søgning der sammenligner priser fra alle de største biludlejnings firmaer som f.eks Avis, Hertz,Europcar, Sixt samt fra lokale udlejningsfirmaer, i en og samme søgning.

Stationer i nærheden

Herunder kan du se oplysninger om andre ofte benyttede stationer tæt på og i samme by

International togforbindelse

Internationale tog: Herunder kan du se de vigtigste tog der kører hertil i international rute

Togforbindelser

Nationale togforbindelser: Herunder kan du se de vigtigste nationale togforbindelser til og fra denne station

Tyskland, togrejser

De tyske statsbaner

Deutsche Bahn AG
Potsdamer Platz 2
10785 Berlin

Servicenummer 0180 6 99 66 33

Herunder kan du se forskellige fakta og tips omkring togrejser i Tyskland, du er velkommen til at læse og skrive kommentarer i togrejse forum feltet nederst på siden.

Hvor lang tid tager det med tog til Tyskland ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Berlin er på mellem 7 og 8 timer

Hvad er de bedste togforbindelser til Tyskland ?

Der er flere direkte tog fra København via Rødby og via Padborg samt fra Århus via Padborg til Tyskland (Hamburg), Skal du på længere strækninger i Tyskland skal du foretage togskifte i Hamburg. Herfra er der mange direkte togforbindelser til de større byer i Tyskland som f.eks Berlin, Munchen, Dresden, Leipzig, Köln, Frankfurt am Main, Hannover og Bremen

Andre måder at rejse til Tyskland

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af togforbindelser med skifte undervejs er der mulighed for at tage med bus, Flixbus har daglige forbindelser. Du kan også vælge fly til Tyskland, f.eks med nogle af de mange lavpris selskaber, og påbegynde rejse fra en station der.

Hvordan kører togene i Tyskland

De tyske jernbaner har et website hvor du kan se hvordan togene kører i Tyskland lige nu. Klik på linket efterfølgende for at se kort med alle tog og eventuelle forsinkelser, kortet åbner i nyt vindue. Klik for trafikkort

Nationale tog, rejser i Tyskland

Togrejser i Tyskland foregår med de tyske jernbaner, DB, som har en udmærket website hvor du købe togbillet og finde togforbindelser, køreplaner og billetpriser online, websitet er på tysk og engelsk. Dele af websitet er på dansk

Køreplan tog til Tyskland

Skal du finde togrejse til Tyskland og togtider for rejse fra Danmark til Tyskland er DB tog køreplan system ganske udmærket og let at bruge, de dækker naturligvis togtider i Tyskland men har også en ganske udmærket side der dækker togtider og togrejser i hele Europa. Dele af website er på dansk.

Du kan finde køreplans sider her

Hvad koster en togbillet til Tyskland ?

Vi har fået et samarbejde med omio søgemaskine der gør at du nu kan sammenligne priser og foretage bestilling af billet til tog, bus og fly i en og samme søgemaskine, ved en søgning får du præsenteret en liste med rejsetid, pris og eventuelle skift undervejs, herefter kan du vælge den mulighed der passer dig bedst.

Togbillet til Tyskland online her

Togrejser, rabat ordninger

Der kan være rigtigt mange penge at spare ved for eksempel at købe billet i Tyskland fremfor en direkte billet fra Danmark.

Delstatsbilletter i Tyskland

Ved rejser i Tyskland inden for de enkelte delstater er det i mange tilfælde muligt at købe specielle billetter der gælder til ubegrænset rejse inden for den enkelte delstat, der kan være restriktioner f.eks i form af spærrede gyldighedsperiode mv. Generelt gælder billetterne fra klokken 09.00 til efter midnat, børn op til 14 år rejser gratis og der kan købes yderligere deltagere med store rabatter. Se dog under hver enkelt delstat omkring specifikke regler (på dansk)

Typer af tog i Tyskland

ICE tog

ICE er et moderne fjerntog som kan køre op til 300 kilometer i timen. ICE tog kører som regel dagligt hver time eller med mindre intervaller mellem de største tyske byer samt til nogle af de europæiske storbyer. Alle ICE tog har siddepladser med høj komfort, hvoraf nogle er udstyret med stikkontakter. Det er muligt at reservere pladser med forbedret signalmodtagelse for mobiltelefoner således rejsetiden kan udnyttes som effektiv arbejdstid. I alle ICE tog er der restaurant og / eller bistro.

Kan man rejse på Interrail i Tyskland ?

Interrail billet er gældende til togrejser i Tyskland. Du kan finde mere omkring Interrail rejser til Tyskland på websitet her.

Specielle tilbud

Der er som tidligere nævnt flere forskellige former for rabat billetter i forbindelse med togrejser til Tyskland, du kan finde specielle og aktuelle tilbud på de tyske jernbaner nationale website.

Rejsetips, forum om togrejser

Har du nogle gode rejsetips og erfaringer omkring togrejser som du vil dele med andre, så er du meget velkommen til at benytte formularen nedenstående til at offentliggøre dine rejsetips og / eller erfaringer. Du kan også benytte vores facebook side omkring togrejser til at debattere og stille spørgsmål om togrejser, rejsetips, rabatmuligheder og meget andet.

Tyske jernbaner på sociale medier

Facebook    -    Instagram    -    Twitter    -    Youtube

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her