Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Luleå

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Luleå, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Luleå

Luleå ligger på Nordsveriges kyst. Byen er rodfæstet i landets fortid og modtog sin kongelige charter først i det 17. århundrede.

Selvom byen blev flyttet to årtier senere kan man, takket være den Gamle Bys eksistens, stadig se hvor de oprindelige indbyggere var bosat. Luleå er en af det svenske militærs forposter og byen har fokus på uddannelse og industri – men dette betyder på ingen måde at der ikke ligger masser af spændende oplevelser i vente!

Vidste du at der Luleå er hjemsted for en kirke på Verdensarvslisten?

Luleå brændte næsten til grunden i en brand i 1887. Enkelte bygninger formåede dog at overleve denne tragedie og tilbyder nu til dags et indblik i hvordan hverdagen var for flere århundreder siden. Mens du er i Luleå bør du besøge Gammelstad Kirkeby, hvor du kan se strukturen i alle dens detaljer. Byen befinder sig omkring 10 km op langs Lule floden og er prydet med en stenkirke fra det 15. århundrede. Der ligger 400 hjem omkring kirken, som blev brugt om søndagen for at give kirkegængerne mulighed for at overnatte inden de drog hjemad.

Som du sikkert kan forestille dig, kan det godt blive koldt i Nordsverige om vinteren; det kan især være svært at rejse rundt. Disse kirker gav folk muligheden for at have et sekundært, midlertidigt hjem når de havde brug for ly og sikkerhed fra vejret. Her kunne de nyde en gudstjeneste eller en festival uden at skulle bekymre sig om at komme hjem. Det er en unik oplevelse at gå rundt i området og det er uden tvivl en oplevelse du ikke må gå glip af.

Her er der adskillige kulturbegivenheder at deltage i

Selvom Luleå, på en god dag, byder besøgende på et subarktisk klima, er der stadig mange kulturelle begivenheder som giver et indblik i den lokale hverdag. En af de bedste begivenheder er en optræden af Norrbotten Teater. Dette er et regionalt teaterfirma med base i Luleå – dets teaterhus har tre scener.

Luleås indbyggere går meget op i musik, især i metalgenren. Byen er hjemsted for tre relativt populære bands og de fleste tager regelmæssigt til koncert. Du kan med lethed købe billetter til en koncert, få en drink inden showet går i gang, og nyde hardcoremusikkens skrigende lyde.

Sport udgør en vigtig del af hverdagen i Luleå og byen er hjemsted for adskillige fodboldhold. Der er også hockey- og amerikanske fodboldhold som spiller regelmæssigt. En af de mest underholdende sportsaktiviteter byen afholder er de årlige sneboldkampsmesterskaber.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Luleå
scattered clouds
13 ° C
13 °
13 °
100 %
0kmh
47 %
tirs
19 °
ons
19 °
tors
16 °
fre
15 °
lør
18 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LULEA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Luleå #iLuleå #VisitLuleå #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her