Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Luxembourg

Luxembourg

#Luxembourg Visit Luxembourg   Togrejser til Luxembourg Find information og inspiration om togrejser til Luxembourg på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Luxembourg. Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Luxembourg City, Luxembourg

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Luxembourg City

Luxembourg by føles som om, den er hugget ud a selve den klippegrund, der er formet af floderne Petrusse og Alzette.

Der har ligget bebyggelser her siden romertiden med befæstede tårne, som var med til at bevogte den vej, der krydsede her. Med tiden blev de til feudale områder, hvilket førte til opførelsen af storslåede middelalderborge, hvoraf nogle er blevet opført på verdensarvslisten.

Mens du besøger Luxembourg by skal der være et besøg på Fort Thungen på dagsordenen. Selvom det er blevet genopbygget, fordi London-traktaten af 1867 krævede nedrivning af alle befæstninger, giver dette fantastiske sted et glimt af, hvordan livet var i århundreder før. Det åbnede i 2012 med hjælp fra det lokale museum for moderne kunst.

Museet, der hedder MUDAM, udstiller lokale kunstnere og tager imod forskellige internationale vandrende udstillinger i årets løb. Bygningen er ikke lineær, hvilket er noget, der er svært at blive vant til, når man går rundt derinde, men det gør også oplevelsen utroligt sjov.

Sørg for at besøge den øvre og nedre by, da de begge byder på fantastiske udsigter. Udsigten fra “jorden,” når man ser op på den gamle by, er det specielt fantastisk.

Langs floderne vil du finde mange måder at opleve nattelivet på. Nogle af de bedste klubber og barer ligger langs Alzette. Tag et krydstogt ned ad floden om dagen for at udforske den og vælg så de mest fristende steder at nyde senere på aftenen, når du er på langjorden igen.

Luxembourg by har mindesmærker at finde, festivaler at nyde, og den byder på masser af muligheder for at gå på opdagelse. Du vil finde, at det er en utrolig og storslået oplevelse.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Luxembourg Province
overcast clouds
2.4 ° C
2.6 °
0.6 °
94 %
3.2kmh
93 %
man
7 °
tirs
10 °
ons
7 °
tors
10 °
fre
10 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Luxembourg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Luxembourg #iLuxembourg #VisitLuxembourg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her