Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Lucerne

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Luzern, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lucerne

Med dens placering ved Luzern søen, med Mount Pilatus og de schweiziske alper i baggrunden, har denne centralschweiziske by længe været en af de mest populære destinationer i hele landet. Byen er det centrale hub for det schweiziske transportnetværk, hvilket til din fordel betyder, at det er nemt at rejse hertil såvel som herfra.

Hvis du har planer om at besøge Luzern kan du ligeså godt forberede dig på at blive sendt tilbage i tiden. Byens charme er uden lige og hvis du vil have så meget ud af dit besøg som overhovedet muligt kan du med fordel læse videre.

Schweiz’ bedste attraktioner

En af de mest populære attraktioner i Luzern er Chapel Bridge (Kapellbrücke) fra det 14. århundrede. Denne gangbro strækker sig over Reuss floden og er en af de ældste broer af sin slags i hele verden; som om det ikke var nok, at det er den ældste tildækkede bro i hele Europa, så er Kapellbrücke også en af Schweiz’ primære turistattraktioner.

Broens gangområde byder på små, triangulære vægmalerier fra det 17. århundrede, som hjælper med at fortælle byens historie på en helt unik måde. Desværre ødelagte en ildebrand i 1993 store dele af broen, samt nogle af de mange kunstværker den havde at byde på. Mange af kunstværkerne overlede dog heldigvis, så broen er uden tvivl stadig et besøg værd.

Luzern elsker festivaler

Det er ægte schweizisk tradition at afholde festivaler hvert år, hvilket naturligvis er en tradition som Luzern følger. En af byens mest berømte festivaler kaldes endda Luzern Festivalen. Det er en musik festival som finder sted om sommeren, ved kulturcenteret ved søen. Festivalen er blevet afholdt hvert år siden dens oprindelse i 1938 og det lokale orkester og strygerensemble optræder hvert år. Derudover byder festivalen også på mange gæsteoptrædener, heriblandt fra berømte orkestre og filharmoniske grupper som primært fokuserer på klassisk musik.

Hvis du er musikelsker bør du undersøge, om du kan få mulighed for at stå på Culture and Convention Center scenen, hvor du vil blive mødt med den mest fantastiske stemning. Koncerthallens akustik er en af verdens mest veltunede og du vil uden tvivl opdage, at den bringer din stemmes dybde frem på en måde som du aldrig før havde troet mulig. Du har ikke oplevet en koncert før du har oplevet en her.

Er du klar til at besøge Luzern og opleve al byens skønhed og vidunder? Med dens to Michelin-restauranter og utallige skjulte perler har byen noget for alle og du vil umuligt forlade byen i tvivl om, hvorfor folk vender tilbage igen og igen. Oplev byen på egen hånd; den er noget helt for sig selv.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Lucerne
broken clouds
16.1 ° C
18.1 °
13.7 °
92 %
0.5kmh
75 %
ons
23 °
tors
20 °
fre
19 °
lør
24 °
søn
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lucerne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lucerne #iLucerne #VisitLucerne #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her