Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Lviv

Ukraine

#Ukraine Togrejser til Ukraine Find information og inspiration om togrejser til Ukraine på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Ukraine. Visit Ukraine   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lviv, Ukraine

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lviv

Lviv, også kaldt Lvov, ligger i det vestlige Ukraine og har proklameret sig åben for alle verdens indbyggere.

Byen blev først beboet i det 5. århundrede og nogle af de første optegnelser af byen som den ser ud i dag er fra 1256. Lviv er blev udnævnt den bedste Ukrainske by at bo i og har siden fået kaldenavnet ’Lille Paris’. Måske er det ikke ligefrem romantik du er ude efter på din ferie, men der er stadig mange andre attraktioner som er besøget værd.

Har du planer om at besøge Lviv i den nærmeste fremtid? I det tilfælde kan du med fordel læse vores anbefalinger for at se om der er noget du kunne tænke dig at indarbejde i din rejseplan.

Lvivs gamle bydel er fyldt med store seværdigheder

Lvivs gamle bydel har stået på Verdensarvslisten i næsten to årtier og er, som du sikkert kan gætte dig frem til, et fantastisk syn. Området byder på mere end 2.000 historiske landmærker, hvoraf landet selv betragter mere end 200 af dem som værende nationale landmærker. Nogle af højdepunkterne er:

Lviv høje slot, hvilket befinder på toppen af byens slotsbjerg. Dette er det højeste punkt i Lviv men slottet er en ruin. Nu til dags står der et fjernsynstårn på bakken, men turen dertil vil alligevel byde på en betagende udsigt over byen.
Skt. Onuphrius Kirken er er et kloster for Skt. Basils munke og en græsk katolsk kirke som indeholder en lang række kunstværker fra Sosenko og Paslavsky. Kirken er blevet genopbygget næsten et dusin gange i løbet af de sidste par århundreder.
Skt. Georges Katedral er, ligesom Hovedstatsområdets Palads, fra 1761 og er et eksempel på et neoklassisk design. Langs kompleksets vestlige væg findes der en gammel blomsterhave. Mange turister vælger at besøge katedralen på grund af Pave John Paul den andens besøg da han besøgte Ukraine i 2001.

Det ville være muligt at bruge en hel ferie på to uger på at udforske de forskellige historiske steder på Verdensarvslisten, men vores anbefalede højdepunkter bør give dig nogle gode ideer til din tur!

Det er altid en god beslutning at udforske markedspladsen!

I det 14. århundrede opstod ideen om at bygge en central plads ligesom i andre traditionelle europæiske bosættelser. Det der skete i Lviv var dog lidt anderledes end modparterne i andre europæiske lande. Pladsen er udformet som en rektangel fremfor en firkant og der går to gader ud fra hvert hjørne. I pladsens midte kan du finde rådhuset og i området ligger der omkring 40 huse.

Der findes mange sælgere på markedet på hvilken som helst dag. De tilbyder lokale varer, antikviteter, generelle råvarer, og stort set hvad som helst du ellers kunne tænke dig. Sørg for at tage dig tid til at se de fire springvand i pladsens fire hjørner. Hvert springvand repræsenterer en græsk mytologisk figur.

Lviv er en smuk og unik by med et vist flair. Byen emmer af historie men formår alligevel at være yderst moderne.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

UZ Ukrzaliznytsia

De ukrainske statsbaner UZ (Ukrzaliznytsia) Ukraine Website Tog i Ukraine De ukrainske jernbaner har et godt jernbanenet der forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Lviv
light snow
-4.2 ° C
-4.2 °
-4.2 °
93 %
4.4kmh
100 %
tirs
-2 °
ons
-4 °
tors
-3 °
fre
-0 °
lør
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
LVIV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lviv #iLviv #VisitLviv #Ukraine #VisitUkraine

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her