Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Lyon

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Lyon, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Lyon

I den centraløstlige del af Frankrig ligger der en velkendt by ved navn Lyon, blandt andet kendt for lysfestivalen fêtes des lumières, som finder sted først i december hvert år.

Ifølge legenden reddede Jomfru Maria byen fra pesten. Miraklet forevigedes med en statue og nu fejres begivenheden hvert år ved at der tændes lys på den dag statuen blev rejst. Det er blot en af de mange fantastiske ting som ligger i vente ved et besøg til Lyon.

Hvis du har planer om at besøge byen i den nærmeste fremtid kan du med fordel indarbejde nogle af følgende forslag i din rejseplan, så du får mest muligt ud af Lyon.

Enestående romerruiner

Der ligger utallige romerruiner rundt omkring i Europa og Asien og mange af dem er langt bedre vedligeholdte end dem der er at finde i Lyon. Det unikke ved Lyons romerruiner er, at de er et af de bedst bevarede ruinkonglomerater i hele Europa. Det hele starter ved teatret i Fourviere, som blev bygget direkte ind i en bjergskråning og kunne huse hele 10.000 mennesker i det 2. århundrede.

Lyon Odeon er et lille teater i nærheden af det gamle teater på Fourviere bakken. Det er en af de to teaterpar i Gallien. Det sidste sted du bør besøge er Amphithéâtre des Trois-Gaules, som blev opført i det 19. århundrede. Her afholdtes der i sin tid sportskonkurrencer og amfiteatret menes endda at have lagt hus til de berømte henrettelser som fandt sted i Lyon i 177. For at få mest muligt ud af dig besøg anbefaler vi derudover også en tur på Gallo-Roman Museum.

Nye perspektiver på nutiden

Man kan nemt blive fanget i byens to årtusinders lange historie når man er på besøg og af denne grund er det vigtigt, at man tilsidesætter en eftermiddag til bare at nyde nogle af Lyons smukke grønne områder. Hvis det interesserer kan man for eksempel besøge Golden Head Park som befinder sig midt i byen. Det er intet mindre end Frankrigs største urban park. Om sommeren er der blandt andet mulighed for at leje en båd og tage en afslappende sejltur på parkens store sø.

Under dit besøg i Golden Head Park bør du tage dig tid til at besøge Lyons plantehaver, som befinder sig indenfor parkens grænser. Haverne etableredes i 1857 med formålet at erstatte de eksisterende haver fra det 18. århundrede. Det er den største kommunale plantehave i hele Frankrig. Der er noget for alle, med 15.000 forskellige planter, 750 historiske rosearter, og et drivhus med kødædende planter.

Overvejer du en tur til Lyon i den nærmeste fremtid? Så kan du med fordel indarbejde nogle af vores forslag i din rejseplan for at sikre, at du får som meget som muligt ud af dig besøg. Der er så meget at byde på, at du uden tvivl vil føle dig inspireret til at rejse hertil en anden gang.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Lyon

Place Bellecour
69002 Lyon

T: +33 4 72 77 69 69

www: website link

Auvergne-Rhône-Alpes Tourisme

11 bis quai Perrache
69002 Lyon

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Montpellier – Lyon

Førerkabine tur fra Montpellier Saint-Roch til Lyon-Perrache Tider 8:25 : UM AGC Occitanie à Saint Brès 14:38 US AGC Occitanie vers Gallargues 20:00 UM TGV Duplex et TGV...

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Lyon
clear sky
-5.1 ° C
-5 °
-5.3 °
74 %
0.7kmh
7 %
tors
6 °
fre
6 °
lør
7 °
søn
7 °
man
5 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Lyon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Lyon #iLyon #VisitLyon #myauvergnerhonealpes #RenaîtreIci #FeelRebornHere #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her