Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Maastricht

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Maastricht, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Maastricht

Maastricht, Holland, er hovedstaden i sin provins og strækker sig langs Meuse og Jeker floderne. Byen blev erobret af romerne under Gallerkrigene og blev derfor en af regionens religiøse centrummer. Den udviklede sig senere til garnison og derefter til en industriel by.

Maastricht er et af de bedste eksempler på kulturelle smeltedigler i hele verden. Der er flere end 1.600 nationalhistoriske stedet at besøge i denne hollandske by, så den er besøget værd til hver en tid. Byens mange levn fra middelalderen fremvises i form af et hav af stærke, livlige pladser. Dens mange smalle gader tilbyder den bedst mulige udsigt over bybilledet.

Den Europæiske Unions hjemegn er kendt for sine fantastiske shopping og rekreationsmuligheder, men der er meget andet du kan lave under dit besøg. Læs videre for at finde lidt inspiration!

Maastrichts middelalderbymur er en af verdens smukkeste

Man kan ikke undgå at lægge mærke til den middelalderlige måde Maastricht er bygget op på. Byen er kendt verden over for sin unikke skønhed, som opstår som resultat af smalle gader og middelalderlige bygninger. Hele midtbyen er beskyttet og alt er så godt bevaret at du bogstaveligt talt kan gå i dine forfædres fodspor.

Onze-Lieve-Vrouwewal, den ældste middelalderlige bymur, er et pragteksemplar på byens fokus på at bevare alt hvad bevares kan. Den udvidede væg er udstyret med hjørnetårne og er en af de bedst bevarede bygninger fra æraen. Levnene fra væggen er fra det 13. århundrede og Hells Gate, hvilket er en stor port med to kæmpetårne, er en af byens ældste porte. Der er dog også andre befæstninger og porte at udforske rundt omkring i byen.

Maastricht befinder sig langs to floder og er af denne grund udstyret med en masse betagende broer som du både kan se og gå på. Sin Servaasbrug er blevet genopbygget for nyligt, da den blev ødelagt under 2. Verdenskrig, men betragtes stadig som landets ældste bro. Hoge Brug er en moderne bro, udviklet til fodgængere, men alligevel kan den prale af at være en bue bro med en fantastisk udsigt.

Bestig bjerget Saint Peter for at få en fantastisk udsigt

Maastricht er bygget på blød sandsten og er igennem historiens gang blevet beskyttet af defensive tunneller som igennem århundrederne er blevet bygget under jorden.

Der står et imponerende fort på Mount Saint Pierre og våger over byen. På vej til toppen er der masser af vidunderlige steder at udforske, så sørg for at medbringe behagelige sko. Der ligger for eksempel ruinerne af et kloster, med et lille barokkapel, som er hyggeligt at udforske når solen skinner. Byen på bjergets top ligner noget fra et eventyr, men tilbyder også en rundvisning af Eben-Emael, hvilket er et levn fra 2. Verdenskrig. Der er et væld af vandreruter på bjerget, så sørg for at afsætte en masse tid til at udforske det til fulde.

Sørg for at tage på en rundvisning af Maastricht Undergrund mens du er der. På denne rundvisning vil du få set Nordgrotterne, i nærheden af fæstningen, og Zonneberggrotterne, nede ved floden. Det er en utroligt spændende tur, men tidsplanerne skifter ofte uden varsel, så sørg for at ringe før du tager derud i stedet for bare at planlægge at hoppe med på en rundvisning.

Husk at afsætte en eftermiddag til at nyde Jeker Dalen og dens frugter når du udforsker området rundt omkring Maastricht. Vi anbefaler at du sætter eftermiddagen i gang i nærheden af midtbyens Stadspark og bevæger dig videre langs floden, så du kan se de mange vingårde og vandmøller som ligger langs floden og ved siden af de grønne enge.

Der ligger uforglemmelige oplevelser i vente

Maastricht har bragt så mange kulturer sammen igennem byens historie, at de har påvirket hinandens traditioner og overbevisninger. Af denne grund er Treasure of the Basilica of Saint Servatius et af de mest unikke museer i verden indenfor religiøse kunstværker og artefakter. Samlingen fortæller en historie som starter i det 11. århundrede og mange af udstillingsgenstandene har været i den permanente samling siden det 13. århundrede. Den middelalderlige tekstilsamling er især spændende og den er derudover også en af de største af sin slags.

Mange vælger at tage tid til at udforske byens gamle befæstninger, såsom tårnene samt den første og anden bymur. Sørg for at tage en rundvisning i kasematterne, så du ordentligt kan udforske de mange mils undergrundstunneller som strækker sig under befæstningerne og hjalp med kanonplacering før i tiden. Nogle af kasematterne er isolerede, men mange af dem hænger sammen og byder derfor på en utroligt spændende oplevelse.

Hvis du kun har tid til at besøge én plads i Maastricht anbefaler vi stærkt Vrijthof. Med dens adskillige pubs og restauranter vil du uden tvivl kunne mærke livet løbe frit.

Maastricht er en fantastisk by som har bevaret sin historiske status som en kulturel smeltedigel uden lige i resten af Europa og verden. Tag dig god tid til at udforske byen og prøve alt det den byder på. Bliv ikke overrasket hvis du fanger dig selv i at ønske du kunne komme tilbage igen og igen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Maastricht
light rain
7.7 ° C
8.6 °
6.8 °
81 %
6.3kmh
75 %
man
8 °
tirs
12 °
ons
11 °
tors
14 °
fre
13 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Maastricht
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Maastricht #iMaastricht #VisitMaastricht #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her