Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Madrid

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Madrid, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Madrid

Spaniens hovedstad er en spændende, kosmopolitisk by med fantastiske butikker, museer og gallerier i verdensklasse, trendy fortovscaféer, fremragende mad og et livligt natteliv – hvad mere kunne du ønske dig på en storbyferie!

Fra september til maj er temperaturerne midt i spaniens ørken tempererede og ligger jævnt omkring de 10 grader. Det er måske ikke lige så lunt som vintersolen på De Kanariske Øer, men til en storbyferie kan det næsten ikke være bedre. Hvis du derimod rejser til Madrid i sommermånederne skal du være forberedt på, at temperaturen her ofte ligger omkring 30 grader. Heldigvis har de en masse gode udendørs svømmebassiner, hvor du kan få luftet badebukserne og køle af.

Gå på opdagelse i Madrid

Madrid er en super spændene og livlig by. Indbyggerne er ofte tilflyttere fra hele spanien, og de skaber en autentisk fusion af ægte spansk kultur fra alle landets hjørner. Metrobilletterne er super billige, så du kan let og billigt nå ind til byen, selv hvis du bor på en af de mere afsidiges budgethoteller på dine rejser til Madrid.

I centrum af Madrid finder du bydelen Puerta del Sol, eller bare Sol i folkemunde. Her ligger Madrids største strøg hvor du kan få shoppet igennem til sent ud på aftenen – de Spanske butikker holder nemlig længe åbent! Her finder du også spaniens bedste stormagasin, El Corte Inglés, hvor du kan købe luksusfødevarer, få en ny frisyre eller opdatere din garderobe med spansk mode.

Hvis du er uheldig og får en overskyet dag på din ferie i Madrid, er der masser af indendørs ting at give sig til, såsom Reina Sofía museet, Thyssen-Bornemisza museet og Prado museet, Palacio Real. Madrid har også en skøn opera, som bestemt er et besøg værd, hvis du nyder klassiske operetter, og i området her omkring finder du nogle af de bedste restauranter i hele Madrid.

Børnene vil synes godt om Museo de Cera, som er fyldt med voksmodeller af kendte mennesker og spanske personligheder. Andre aktiviteter som zoologisk have, akvarium og biografer vil med garanti holde dem godt underholdt på jeres rejse til Madrid. Plaza Mayor, er en kæmpe gårdsplads, som ligger imellem imponerende smukke og gamle bygninger. Her er der gøgl, sang og gang i den dage og natten lang.

I Madrid er der to populære forboldhold, og alle sportselskere vil synes om en tur til Real Madrids fantastiske Santiago Bernabeu Stadium eller Athleticos Vicente Calderon Stadium når de rejser til Madrid.

Nattelivet og omkringliggende byer

Om aftenen vågner Madrid for alvor til live. Langt de fleste fortove, torve og pladser bliver forvandlet til udendørs barer og spisesteder. Selv den mindste lille biks vil have stole og borde sat frem, og her kan du smage på stort set hvilken som helst kogekunst du ønsker – der er alt fra mexicansk, til traditionelt spansk, thai, marrokansk og italiensk på menukortet overalt når du rejser til Madrid. De fleste barer og klubber har åbent til sent og lukker først næste morgen. Her vil du kunne sidde sammen med spanierne og nyde de spanske vine og cocktails ind til den lyse morgen, og der er rigtig mange natklubber overalt i Madrid – de ved hvordan man fester i Spanien!

Hvis du gerne vil opleve landskabet, eller hvis du har et par dage tilovers, kan vi varmt anbefale at du springer på en bus og tager på opdagelse i oplandet omkring Madrid. Du kan nå til Toledo, Segovia eller Córdoba på en dagstur med bus eller tage højhastighedstoget til Sevilla i Andalusien.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Madrid

Dirección General de Turismo de la Comunidad de Madrid
Calle Gran Vía, 43
28013 Madrid

T: +34 917206750

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Madrid
clear sky
19.8 ° C
21.3 °
17.6 °
40 %
3.6kmh
0 %
tirs
29 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
30 °
lør
30 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Madrid
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Madrid #iMadrid #VisitMadrid #lovemadrid #comunidadmadrid #Spain #VisitSpain

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her