Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Magdeburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Magdeburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Magdeburg

Magdeburg ligger smukt ved ved Elben og har en overraskende bred og grøn projektering. Del af grunden til, at byen ser ud som den gør er, at den blev bombet konstant under 2. Verdenskrig, men layoutet er naturligvis også resultatet af byplanlæggere som ønskede, at byen skulle være udstyret med brede gader og betagende boulevarder. Magdeburg har været en vigtig by igennem regionens 1.200 års historie og den første romerske kejser, nemlig Otto I, er endda begravet i byens katedral.

Overvejer du at blive en del af folkegruppen som har besøgt denne fantastiske middelalderby igennem historiens gang? Hvis du har planer om at rejse hertil kan du med fordel læse videre for at finde ud af, hvilke oplevelser du for eksempel kan overveje at indarbejde i din rejseplan.

Første stop: den betagende katedral

En af de mest imponerende bygninger i hele Magdeburg er Lutheran Cathedral of Saints Catherine and Maurice, som er mere end 100 meter høj og dermed den højeste kirkebygning i det østlige Tyskland. Her vil du kunne finde en udstilling med fantastiske kunstværker, samt en bemærkelsesværdig samling skulpturer af de tolv jomfruer ved Nordporten. Husk derudover også at se billederne af helgene og Otto I med hans hustru, Editha. Katedralen tog meget skade af verdenskrigene og er derfor blevet restaureret meget igennem årene, men den er alligevel et besøg værd.

Magdeburg Millennium Tower er en anden interessant bygning du bør overveje at besøge under dit ophold i byen. Tårnet er 60 meter højt og dermed det tredjehøjeste trætårn i verden. Det blev bygget i 1999 for at fejre adventen af årtusindeskiftet og er nu til dags hjemsted for udstillinger om videnskabelige udviklinger. Mange af udstillingerne er interaktive og som bonus er det nogle gange muligt at deltage i lokale eksperimenter. Sørg for at tage til tårnets top, hvor du vil kunne få adgang til teleskopet.

En anden fascinerende destination i Magdeburg er Our Lady Monastery, opført i det 11. århundrede. Her vil du blive mødt med et enestående kunstmuseum samt Skt. Maria kirken. Derudover er klosteret også hjemsted for National Collection of Small Art Statues.

En af verdens mest unikke broer

Hvad gør man når man har brug for, at to vigtige kommercielle vandveje når ind til de indre byer, men ikke har mulighed for at bringe dem sammen uden at skabe fragtforsinkelser og erosionsproblemer? Svaret er at bygge Magdeburg broen: den længste bro i hele Europa. Der er mulighed for at tage en bådtur langs broen, som strækker sig over Elben.

Broen er mere end 900 meter lang og 30 meter bred. Byggearbejde påbegyndtes i 1905, men blev midlertidigt sat på pause under begge verdenskrige. Processen blev stoppet helt i 1942 og kom ikke i gang før Tyskland genforenedes, da handlen mellem øst og vest ikke længere var vigtig. Efter Tysklands genforening blev broen atter engang vigtig og af denne grund blev konstruktion genoptaget i 1997. Broen færdiggjordes i 2003 – efter 98 års arbejde.

Nyd promenaden langs Elben

For mange år siden var Elben blot et sted, hvor industriel fragt fandt sted. Da der blev pustet nyt liv i Magdeburg under genforenede Tyskland blev flodpromenaden atter engang et livligt sted. Nu til dags er promenaden hjemsted for utallige bier gardens, hvor du vil kunne hygge med dig selv eller dine medrejsende. Derudover er der også adskillige strandbarer at vælge imellem. På en solrig dag kan det være en fin idé at leje en cykle og tage en tur lags cykelstien.

Tæt på floden ligger der en lille asiatisk restaurant ved navn Qilin, hvor du kan få autentiske retter til overkommelige priser. Du vil for eksempel kunne vælge mellem et dejligt udvalg af nudler, grøntsags-retter, og sushi. Magdeburg er ikke en by fyldt med Michelin restauranter og moderne retter som byder på unikke oplevelser, men restauranter såsom Qilin byder for eksempel på gode vinlister og kan sagtens erstatte en dyr og moderne restaurant.

Hvis du er lidt i tvivl om hvad du godt kunne tænke dig at spise er Petriforder heller ikke værst. Her kan du vælge mellem lidt af hvert, fra burgers til pizza, eller lam til overkommelige priser hvis det er det du er ude efter. Schnitzelen er dog det bedste menuen har at byde på – samt en rigtig øl, fremfor det vand man ofte drikker længere nordpå. Find dig en liggestol og nyd den kølige aftenbrise og den livlige atmosfære som karakteriserer Magdeburg nu til dags.

Godt nok vil Magdeburg aldrig kunne konkurrere med byer som Berlin, men byen byder på nogle fantastiske muligheder for udforskning, takket være dens unikke placering. Magdeburg er hjemsted for utallige dejlige caféer og restauranter som passer perfekt til byens historiske og kulturelle attraktioner, og er uden tvivl et besøg værd.

Hvis du finder vej hertil i den nærmeste fremtid vil du med fordel kunne indarbejde nogle af disse idéer i din rejseplan og dermed nyde noget af det bedste byen har at byde på. Der ligger masser af skønhed i vente, langs floden såvel som i byens fine, åbne pladser. Hvis du interesserer dig for at udforske på egen hånd er Magdeburg den perfekte rejsedestination.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Magdeburg Turistinformation

Stadt Magdeburg
Ernst-Reuter-Allee 12
39104 Magdeburg

T: +49 0391 5404900
F: +49 0391 5404910

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Magdeburg
clear sky
23.3 ° C
23.3 °
23.3 °
62 %
2.7kmh
3 %
tirs
29 °
ons
33 °
tors
29 °
fre
25 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Magdeburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Magdeburg #iMagdeburg #VisitMagdeburg #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her