Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Malaga

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Malaga, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Malaga

Midt i Andalusien byder en rejse til Malaga dig velkommen med tapas, lufttørret skinke og gode vine. En by der både favner kultur, mad, shopping og afslapning. Rejser til Malaga byder altså på andet end strand og blåt vand. Byen emmer nemlig også af historie og arkitektoniske herligheder, som kan nydes i det afslappede miljø. Når du holder ferie i Malaga, har du mulighed for at opleve en skøn by med en moderne marina, smukke haver og mange museer at besøge. Den berømte tyrefægterarena er et besøg værd og en dag med gåture i de charmerende smalle gader er en fantastisk oplevelse.

Hvis du vil have det bedste ud af din rejse til Malaga, er det passende at bo centralt. Plaza de la Merced ligger roligt og centralt i Malaga og det er også her du finder Pablo Picassos fødehjem. Fra dette sted er der en lille kilometer både til en af mange utrolige strande og de smukke lystbådehavne. Der er heller ikke langt, hvis du vil på udflugt rundt i byen og udforske shopping og madoplevelser. Tropiske og subtropiske planter kan man finde is La Alameda, den centrale park i Malaga, og lige udenfor byen finder man skønne sandstrande. Her har du både mulighed for at finde et lækket hotel eller hvis du vil have en fuldendt Malaga oplevelse, kan du finde en fin lille ferielejlighed.

Hvis du er nysgerrig efter spansk kultur, bør en af vores rejser til Malaga kunne svare på alle dine spørgsmål. I Malaga kan du uden problemer komme rigtigt tæt på den spanske madkultur. Den byder på lækker tapas, velsmagende vine og smagfulde retter med alt godt fra havet. Ønsker du at opleve en masse kultur og vandre rundt i de mange charmerende gader, kan det anbefales at du rejser til Malaga i marts, april eller maj. Her er ligger temperaturen mellem 20 grader og 25 grader og det er ikke noget problem at være aktiv.

Er du mere til at ligge på stranden og dase, kan sommeren varmt anbefales. Det er ikke for sjovt vi siger varmt. Temperaturen ligger nemlig helt oppe i 30 grader til 35 grader og strækker sig fra juni og helt ind i september. Med tropenætter i sommeren, er det også oplagt at sidde udenfor og nyde en traditionel spansk cocktail til langt ud på natten. Der er nemlig også en masse spændende barer at besøge rundt omkring i Malaga.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Malaga

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Málaga
broken clouds
14.9 ° C
15.4 °
12.9 °
66 %
5.4kmh
75 %
tors
16 °
fre
17 °
lør
17 °
søn
18 °
man
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Malaga
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Malaga #iMalaga #VisitMalaga #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her