Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Malmö

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Malmö, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Malmo

Malmø ligger på Sveriges sydlige spids og er kendt som en af ​​de tidligste bosættelser i Sverige. Det er også en af ​​de mere industrialiserede byer i Skandinavien, men det betyder ikke, at byen er voldsomt forurenet. Langt fra det, idet Malmø er anerkendt som en af ​​de grønneste byer i verden.

I dag tiltrækker Malmö højteknologiske industrier og er i gang med at transformere sig til en fremtidig leder af morgendagens forsknings- og udviklingsområder.

Malmö er en meget levende by med masser af aktiviteter for folk i alle alderklasser. Prøv f.eks at besøge Slakthuset, Malmös gamle slagtehus der i dag er omdannet til underholdningsmekka med flere diskoteker, barer, restauranter og dansesteder. Malmö danner en gang årligt, i august, rammen om Malmö festivalen med et kæmpe program, vel at mærke er de fleste aktiviteter og koncerter gratis.

En strand – I Malmø ? Absolut!

Hvem siger, at du skal til en tropisk destination for at nyde en dag på stranden? Når du er i Malmø skal et af ​​dine første stop på en smuk dag være Ribersborg. Også kendt som Ribban, er det en menneskeskabt strand der ligger sydvest for havnen og strækker sig ned langs kysten. Det er en lavvandet strand som gør det perfekt at nyde, også selv om dagen er en smule kold!

Når du har nydt noget tid i solen, er vores næste anbefaling at tage til den gamle Rooseumbygning hvor Moderna Museet åbnede en afdeling i Malmø i 2009. Selv om det kun er en afdeling får du stadig mulighed for at se nogle af de klassiske værker af nogle af verdens største malere, herunder Dali, Picasso, Matisse, Duchamp og Rauschenberg. Hvis du har lidt ekstra tid tilbage af din dag, er Konsthall også et besøg værd, da det er en af ​​de største udstillingshaller i Europa med nutidskunst.

Hvordan kan du gå galt på Boardwalk?

På en sommerdag er Boardwalk i Malmø altid stedet at være fordi det er her tingene sker. Det er velbesøgt af et meget energisk studenter miljø, så vær ikke overrasket hvis du er inviteret til at lege med i løjerne! Det er også et populært sted for badning.

Hvis det er i sommermånederne du planlægger et besøg, så kan du planlægge dig selv til Malmø i løbet af den tredje uge i august. Dette er når Malmö Festival finder sted, og det er en fest for alt og alle. Du kan prøve mange retter fra lokale restauranter, mens du nyder bogstaveligt hundreder af begivenheder, der giver dig et indblik i den lokale kultur og flair. Denne festival gør byen til et vidunderligt sted at besøge.

Fra Turning Torso, skyskraberen, der er blevet Malmøs seneste milepæl til de mange grønne områder, som vil give dig en rolig fred på en travl dag, har byen meget at tilbyde dig.Oplev hvad det er der gør denne by til en af ​​verdens bedste.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Malmo
broken clouds
20.4 ° C
21.4 °
19.4 °
76 %
5kmh
60 %
tirs
24 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
20 °
lør
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MALMO
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Malmo #iMalmo #VisitMalmo #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her