Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Mannheim

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Mannheim, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Mannheim

Når man tænker på Mannheim er noget af det første man kommer i tanke om, de åbne vidder og fontæner som byen har at byde på – men Mannheim har meget mere at byde på end en smule frisk luft. For en tysk by er Mannheim faktisk ret usædvanlig da den er lagt ud i et gittermønster. Af denne grund kaldes byen ’Kvadraternes By’. Det siges at der findes liv i hvert kvadrat, så hvorfor ikke acceptere udfordringen og se hvad du kan finde i byens blokke?

Der er mange imponerende ting at se i byen, så hvis du har planer om at udforske det gitter som Mannheim har at byde på, så læs vores anbefalinger for en god oplevelse.

En af Europas smukkeste parker ligger i Mannheim

Lusienparken er igen og igen blevet stemt kontinentets smukkeste park og når du ser den før første gang vil du sagtens kunne se hvorfor. Med mere end 40 hektar at udforske, hvor du kan se drivhuse, tage en tur i gondoletta, og lade børnene lege i de børnevenlige områder. Enhver varm dag er en god dag til at nyde Mannheims solskin. Parkens konstruktion påbegyndtes i 1892 og udstillingshaverne, akvariet, og dyreudstillingerne fremviser århundredesparkens modenhed.

Mens du er på besøg i parken vil du kunne se det knejsende høje tårn. Dette er Fernmeldeturm tårnet som er mere end 210 meter højt. Det blev opført i 1973 og tilbyder nu til dags et observeringsdæk til besøgende omkring halvvejs oppe i tårnet. Derudover kan du nyde den gode restaurant.

Et af de andre spændende steder at besøge i Mannheim er markedspladsen. Tre dage om ugen kan du besøge landbrugsmarkedet, hvor du kan købe friske råvarer og blomster. Der er mange skjulte perler at udforske i byen, så hvis du befinder dig i midtbyen en mandag, onsdag, fredag, eller søndag – når markedet ikke er åbent – kan du se byens hjerte i fred og ro.

Jesuitkirken i Mannheim er fuldstændig betagende

Konstruktionen af Jesuitkirken i Mannheim begyndte i 1733, men bygningen blev først færdig to årtier senere. Kirken er udstyret med tvillingetårne udført i smuk, rød sandsten, samt statuer af de fire kardinaldyder på de 75 meter høje kupler. Interiøret er udført i pudset marmor i klassisk barokstil og højalterets udsmykning er enestående. Sørg for at se den kronede sølvmadonnaskulptur.

Dit sidste stop i Mannheim bør være midtbyen som er lagt ud i kvadrater ligesom selve byen. Dette er et fantastisk sted at afslutte dit besøg. Tag på udforskning i byen efter din tur i Jesuitkirken og du vil uden tvivl blive imponeret over de mange tilgængelige fund. Her kan du finde alt, uanset om det er skulpturer, grønne områder, eller endda ”bjergbestigning”.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Mannheim

Willy-Brandt-Platz 5
68161 Mannheim

T: +49 621 293 8700
F: +49 621 293 8701

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Mannheim
overcast clouds
2.9 ° C
4.8 °
1.6 °
92 %
0.5kmh
100 %
tirs
5 °
ons
5 °
tors
4 °
fre
3 °
lør
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Mannheim
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Mannheim #iMannheim #VisitMannheim #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her