Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Marianske Lazne

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Marianske Lazne, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Marianske Lazne

Hvis en spaferie lyder som noget for dig, så bør Marianske Lazne (Marienbad) ligge utroligt højt på din liste over ønskedestinationer. Byen er hjemsted for flere end 100 naturlige kuldioxid kilder, hvilket har gjort, at der er opstået en mosaik af hjem, parker, og spas i området, som hver især hjælper med at sikre den afslappende oplevelse.

Marianske Lazne er næsten lige så kendt som den anden af de store kurbyer i området, Karlovy Vary. Marianske Lazne hed før i tiden Marienbad og adskiller sig fra Karlovy Vary ved at være beliggende i en smuk dal i 600 meters højde. Byen er anlagt som kurby lidt senere end Karlovy Vary og i Marianske Lazne er der i dag mange kilder der skulle have gavnlig effekt på en lang række forskellige sygdomme. Den store kolonade indeholdende kilder strækker sig over 120 meter og er opført i 1889.

Krizovy Pramen (korskilden)

Dette er byens mest kendte kilde. Der blev bygget seks dusin ioniske søjler over kilden i starten af 1800erne og den nuværende bygning er en tro kopi af den originale murstens- og træbygning som stod her i sin tid. Godt nok er det fristende, men du bør overveje ikke at drikke vandet, det siges at have en imponerende laksativ effekt.

Dette er måske årsagen til at der er sat computer kontrolleret musik til, således at man kan foretage sig andet end at drikke vand, her er mulighed for at lytte til musikken under indtagelsen af de våde varer – uden kun at skulle tænke på eventuelle uheldige konsekvenser af denne indtagelse.

Central park

Denne smukke park befinder sig i nærheden af Bohemian Hotel og byder på skønne vandrestier, en lille å, og store grønne områder. Her er især smukt om foråret, når træerne og blomsterne så småt er ved at vende tilbage, og om efteråret når farverne begynder at skifte. Find dig en tom bænk og nyd den uovertrufne fred og ro parken byder på.

Religiøst centrum

Marianske Lazne har en lang række forskellige kirkelige retninger repræsenteret hvilket vidner om de mange forskellige baggrunde tidligere tiders kurgæster havde.

Men stadig i dag får Marianske Lazne besøg af folk fra alle trosretninger, hvilket betyder, at byen nemt kan vedligeholde de forskellige religiøse centrummer. En af de mest populære attraktioner er den gamle anglikanske kirke, designet af William Burges. Nu til dags anvendes kirken som en koncertsal.

Marianske Lazne byder på en uimodståelig mulighed for at slappe af på din helt egen måde. Rejs hertil for at besøge de fantastiske fontæner og mineralkilder som vil forbedre dit helbred på ingen tid, uanset hvor stresset du føler dig i øjeblikket.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Mariánské Lázně
light rain
17.7 ° C
18.4 °
16.9 °
91 %
2kmh
96 %
fre
21 °
lør
16 °
søn
23 °
man
23 °
tirs
15 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
MARIANSKELAZNE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#MarianskeLazne #iMarianskeLazne #VisitMarianskeLazne #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her