Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Marseille

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Marseille, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Marseille

Hvis nogen viste dig et billede af Marseille uden at fortælle dig, hvilken by det var, ville din første indskydelse sikkert være, at det var et sted i Grækenland.

Byen befinder sig ved Middelhavets kyst og har længe været en utroligt vigtig havneby for Frankrigs handelsliv. Med denne baggrund er det nemt at forstå, hvorfor byen ser ud som den gør i dag. Marseille blev etableret i 600 f.v.t. og byder derfor på ruiner fra, blandt andet, romertiden.

Har du planer om at besøge denne smukke by i den nærmeste fremtid? Så kan du med fordel læse videre for at finde ud af, hvad der er at lave i byen mens du er på besøg.

Fantastisk udsigt fra Notre-Dame de la Garde

Notre-Dame de la Garde befinder sig på toppen af en høj og byder på en fantastisk udsigt over stort set hele Marseille, samt en stor del af kysten. Denne basilika er kendt for sin gyldne Madonna og står rent faktisk, hvor der før i tiden stod en gammel fæstning. Det er en populær pilgrimsrejse for katolikker at drage hertil for at hædre Jomfru Marias Optagelse i Himmelen. Marseilles gader er fyldt med mennesker under denne højtid og det er en vidunderlig spirituel oplevelse, selv for dem som ikke nødvendigvis selv er religiøse.

Derudover udstiller basilikaen klassiske skulpturer og kunstværker fra Middelalderen, som du frit kan udforske hvis du kan løsrive øjnene fra den betagende udsigt! Notre-Dame de la Garde befinder sig på et af områdets naturligt stærke punkter og det er nemt at se, hvorfor den var strategisk vigtig fra det 13. århundrede og fremad, igennem slagene i 2. Verdenskrig. Hvis du virkelig leder efter dem kan du sagtens se krigenes levn, men de er nemme at overse når der er så megen vidunderlig kunst at se.

Udforsk Chateau d’If

Alexandre Dumas’ novelle Greven af Monte Cristo finder sted på Chateau d’If. Denne fæstning blev i sin tid lavet om til et fængsel og er uden tvivl et besøg værd. Med en kort sejltur kan man nå ud til bygningen, som har været åben for det offentlige siden 1890. Den er et af de bedst bevarede eksempler på en middelalderfæstning. Områdets uforudsigelige vandstrømme gjorde, at det var det perfekte sted at have et fængsel – og nu til dags er det et interessant sted at udforske.

Gå en tur gennem gårdpladsen og nyd alle de finde detaljer som indgik i konstruktionen af Chateau, på denne lille ø. Besøg de forskellige fængselsceller, som hver især er opkaldt efter berømte historiske figurer. Tag op til toppen og nyd den fantastiske udsigt til Marseille på en klar dag. Godt nok var det kontroversielt, da Chateau i sin tid blev bygget, men nu til dags er der intet kontroversielt ved at besøge denne gamle fæstning.

Er du klar til at besøge Marseille? Byen har så usigeligt meget at byde på, at det er en by man kan vende tilbage til gang på gang. Dens skønhed, strande, og fantastiske udsigter er uden lige. Gå en tur langs de gamle gader, nyd solens varme på din krop, og hyg dig med et godt glas vin. Det er en tur du sent vil glemme.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Marseille

4 La Canebiere
Marseille

T: +33 04 91 13 89 00

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Marseille
clear sky
21.5 ° C
23.8 °
19.1 °
69 %
0.9kmh
0 %
tirs
28 °
ons
26 °
tors
25 °
fre
28 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Marseille
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Marseille #iMarseille #VisitMarseille #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her