Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Metz

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Metz, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Metz

Metz ligger ved sammenløbet af Seille og Moselle floderne, i den nordøstlige del af Frankrig.

Denne beliggenhed betyder at byen ligger i nærheden af den franske grænse med Tyskland og Luxembourg, hvilket naturligvis har medført, at der er opstået en helt unik kultur i Metz. Byens veldokumenterede historie strækker sig flere end 3.000 år tilbage, til både de keltiske og romerske dynastier. Byen betragtes som det karolingiske dynastis fødested. Derudover menes det rent faktisk også, at det er her, den gregorianske sang stammer fra.

Metz har et væld af fascinerende udforskningsmuligheder at byde på. Der er så utroligt meget at lave, at selv den længste rejseartikel næppe ville kunne dække hver eneste mulighed. Læs videre for at finde ud af, hvad du for eksempel kan vælge at indarbejde i din rejseplan.

Metz er hjemsted for et af Frankrigs største museer

Hvis du er ligesom alle os andre og elsker et godt museum bør du planlægge et besøg til Pompidou-Metz Center, hvor du vil blive mødt med moderne kunst, spredt over det største område for midlertidige udstillinger udenfor Paris. Museet huser en af de største samlinger af europæisk kunst fra det 20. århundrede og der er som regel en ny udstilling hvert kvarte år. Derudover er der også ofte liveforestillinger i teatret samt muligheder for at mødes med kunstnerne.

Interesserer du dig for religiøse strukturer og kunst bør du derudover også planlægge et besøg til Skt. Stephen katedralen, hvor du vil blive mødt med en samling af paramenter og genstande som anvendtes i nadveren i bispedømmesamlingen. På grund af de 70.000 kvadratfod farvede glas i bygningen kaldes katedralen ofte Herrens Lanterne. Katedralen er hjemsted for et af verdens største kirkeskibe.

Sidst, men ikke mindst, kan du med fordel planlægge et besøg til FRAC Lorraine hvis du gerne vil have en antik kunstoplevelse. Godt nok er der fokus på moderne kunst fra regionen, men udstillingen befinder sig i Saint Liver Hotel, hvilket i sig selv er et mesterværk fra det 12. århundrede.

Ynde er kendetegnet for enhver tur til Metz

Man skulle tro, at det ville være en middelalderkatedral eller et andet relikvie fra fortiden, men den mest eftertragtede bygning i Metz er Thierry – en restaurant i et rækkehus fra det 16. århundrede. Her sælges der marokkansk mad som er perfekt krydret. Restauranten er indrettet i en bohemestil som ubestrideligt passer perfekt til atmosfæren i Metz.

Hvis du derimod er på udkig efter ægte fransk mad vil du uden tvivl elske Le Bistro de Sommeliers. Man kan aldrig gå galt med en rib eye steak og restaurantens udsøgte pommes frittes. Du kommer kun af med omkring €15 for en treretters menu, så priserne er heller ikke til at klage over.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Metz
overcast clouds
0.2 ° C
1.8 °
-1 °
96 %
4.1kmh
100 %
tors
5 °
fre
6 °
lør
8 °
søn
8 °
man
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Metz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Metz #iMetz #VisitMetz #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her